Dārzā saspraustas plastmasas pudeles. Kam, tas ir vajadzīgs? Īstenībā, super ideja!

 

 

Daudzi cenšas atrast efektīvākās metodes, kā izmantot, jau izmantotās plastmasas pudeles, lai samazinātu to negatīvo ietekmi uz ekoloģiju. Tās atkārtoti izmanto, kas palīdz  samazināt kaitējumu apkārtējai videi.

Cilvēki, kuriem pie mājas  ir savs zemes gabals, pielieto tās savā dārzā vai puķudobē, tādā veidā, samazinot mākslīgo atkritumu daudzumu. Ir izveidotas lieliskas idejas, lai pārveidotu plastmasas pudeles inovācijas dārza darbarīkos.

Piedāvājam idejas, kā glābt jūsu plastmasas pudeles nemetot ārā, un nenododot pārstrādei.

 

 

Mini-siltumnīca

Pudeles noderēs stādu audzēšanai. Lai izveidotu mini-siltumnīcu, nogrieziet tīras pudeles dibenu un novietojiet to uz augiem, sekojot tam, lai viņa aizņemtu tikai pusi konteinera augstuma. Kad, tas ir izdarīts, piespiediet pudeli pie zemes. Šīs mini-siltumnīcas aizsargās augu no aukstuma, lietus un vēja.

Pilienu apūdeņošana

Vairāk, nav nepieciešams uzstādīt dārgu un mūsdienīgu apūdeņošanas sistēmu, lai augi varētu saņemt nepieciešamo ūdens daudzumu. Jums vienkārši ir jāizveido pāris caurumi lielās plastmasas pudeles sānos, un jāierok tā blakus augam, kamēr konteinera kakliņš ir vien nedaudz virs augsnes. Piepildiet to ar nepieciešamo ūdens daudzumu.

Lejkanna

Ja jums ir tukša pudele, jums nevajag tērēt naudu lejkannai, priekš, saviem augiem. Iztīriet pudeli un izveidojiet pāris caurumus korķīša augšpusē. Piepildiet tvertni ar ūdeni, uzskrūvējiet korķīti, un jūs iegūsiet pašu darinātu lejkannu.

Sprinklers

Lai izveidotu ūdens smidzinātāju, atrodiet tukšu plastmasas divu litru pudeli, un izduriet pāris caurumu vienā no pudeles sāniem. Tad pievienojiet šļūtenes pāreju, otru pagrieziena pāreju un paplāksni, lai smidzinātājs tieši pieslēgtos dārza ūdens šļūtenei.

Augļu savācējs

Augļu savākšana no augstākajiem koku zariem nekad nebūs vieglāka par plastmasas pudeles izmantošanu. Lai to izveidotu , neatgriežot  dibenu, divu litru pudeles sānā izgrieziet  caurumu,  un nostipriniet kakliņu gara kāta galā. Ievietojiet augļus caurumā, pavelciet uz leju, un lūk, persiki, bumbieri un āboli brīnumainā kārtā nonāk pudelē.

 

Dārza lāpsta

 

Dārzkopība var būt ļoti vienkārša, ja jums ir kaut kas tik pat vienkāršs kā dārza lāpsta. To izmanto lai augsnē izveidotu bedrīti vai izvietotu mēslojumu apkārt augam. Paņemiet pudeli vai jebkuru citu cieta materiāla plastmasas konteineru, un uzmanīgi sagrieziet to pa dibenu un sānos, līdz brīdim, kad viņš izveido lāpstas formu.

 

 

Piekaramais puķupods

Izgatavojiet radošu podiņu no atkārtoti izmantojamām pudelēm. Lai podiņu pagatavotu, nogrieziet pudeles dibenu. Nokrāsojiet to ar otiņu, izveidojiet pāris caurumu, lai podiņu varētu piekarināt, un ievietojiet tajā jūsu iecienīto augu.

 

 

Mājas dārza slazdi

 

Izveidojiet lamatas augu kaitēkļiem, kuri negatīvi ietekmē augļu kokus un dārzeņus. Vienkāršas lamatas no plastmasas pudelēm spēj tikt galā ar augļu mušiņām, lapsenēm, gliemežiem un kailgliemežiem. Neskatoties uz  to, ir iespējams izgatavot arī  paštaisītus slazdus pelēm, kuras ciemojas mūsu mājā, dārzā vai siltumnīcā.

Lasi vēl: Cik meita būs laimīga, kad izaugs ir atkarīgs no tēva un viņu attiecībām

Putnu barotava

Pudeles mūsu dārzā var kļūt par ideālu putnu barotavu. Izveidojiet pāris caurumus pudelē un iestipriniet koka karotes. Pudelē ieberiet putnu barību un iekariet to savā dārzā.

Optimizējot savu dārzu ar šiem efektīvajiem un prakstiskajiem padomiem, Jūs samazināsiet plastmasas atkritumu daudzumu.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru