Ja vīrietis dara šīs lietas, tad viņš paliks ar tevi vienmēr un tev nevajag uztraukties, ka viņš tevi pametīs

Mīlēt un būt mīlētai – kas var būt brīnišķīgāk? Vislabāk, j atevi mīl tādu, kāda esi, neskatoties uz taviem plusiem vai mīnusiem, taviem trūkumiem un sarežģīto raksturu.

Mēs apkopojām pazīmes, kas norāda, ka tevi ir izdevies satikt nevis vienkāršu vīrieti, bet īstu sargeņģeļi, kurš tevi mīl un būs tev līdzās.

Viegli piedod un aizmirst

Neviens nav apdrošināts pret kļūdām, galveanis – spēt tās pārdzīvot un nenodarboties ar pārmērīgu pašanalīzi, novedot sevi līdz nervu sabrukumam. Un tikai mīlošs cilvēks neaizdomājoties tev piedos jebkurā situācijā un liks tev noticēt, ka tu nozīmē viņam daudz vairāk, nekā visa tavas kļūdas kopā ņemtas.

Uzmanīgs pret detaļām

Tev nevajag paskaidrot, kas tev patīk un kas tevi iepriecina, kas tevi saviļņo un kas tracina. Mīlošs cilvēks visu pamana pats un rīkojas tā, lai tu justos komfortabli jebkurā situācijā. Ja tev ir hobijs, viņš atbalsta un palīdz, bet reizēm arī pats aizraujas ar šo lietu. Divatā vienmēr ir jautrāk!

Necenšas tevi mainīt

Cilvēki cenšas otru izmainīt, ja nav apmierināti attiecībās un ir lielas atšķirības dzīves uzskatos. Ja tavs partneris ar visu ir apmierināts, ja viņam ir labi ar tevi un viss apmierina, tad kāda jēga bojāt attiecības? Viņš vienkārši redz tevī pašas labākās īpašības.

Izpaliek pilnīga kontrole

Tev ir ļoti paveicies, ja vīrietis nejautā, cik daudz naudas iztērēji un kur, ar ko un kad dodies satikties. Viņš ciena tavu brīvību un saprot, ka reizēm vajag pabūt vienai, ir nepieciešama personiskā telpa un laiks. Turklāt viņš tevi motivē labām lietām. Attaisno viņa uzticību, un dalies ar viņu tajā, kas tev šķiet svarīgi.

Nomierina pēc grūtas dienas

Ja darba diena neizdevās, radās problēmas ar klientiem un tu ieradies mājās noguris, tad mīlošs vīrietis nenomocīs tevi ar jautājumiem. Viņš pagatavos vakariņas, tevi pabaros, uztaisīs vannu un pagaidīs, kamēr tu pati vēlēsis par visu izstāstīt. Un vēl – viņš apskauj un piespiež sev klāt. Šāds atbalsts ir pats vērtīgākais.

Nepārmet darba trūkumu

Ja kādu iemeslu dēļ tu nestrādā, tad apkārtējie var sākt tev pārmest bezdarbību. Un tikai mīlošs vīrietis atbalstīs tevi morāli un materiāli, un vēl pasargās no radinieku un paziņu uzbrukumiem. Viņam daudz svarīgāk, lai mājās viņu sagaida mierīga sieviete, būtu viss tīrs un mājīgi, būtu garšīgas vakariņas. Bet naudu viņš pats nopelnīs.

Lasi vēl: Darot sliktu cilvēkam tu atpakaļ saņemsi divtik! Padomā pirms dari

Tavam svaram nav nozīmes

Kad gribās skatīties acīs nenovēršoties, un izbaudīt saziņu ar radniecīgu dvēseli, tad kāda starpība, kādus skaitļus rāda svari? Tavs partneris ciena sirds attiecības, kuras nav iespējams izmērīt gramos un kilogramos. Tāpēc arī viņš atgriežas mājās un atrod mieru tavos apskāvienos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru