Kāzu datums spēj pastāstīt kāda būs jūsu laulības dzīve

Kāzu datums

Kāzu datums numeroloģijā ir zinātniski pamatota laulību datuma izvēle, ko gadsimtiem ilgi izmantoja dažādas slavenības, karaļi un dižgari, lai veidotu laimīgu un saticīgu ģimenes dzīvi.

Parasti savu kāzu datumu jaunlaulātie izvēlās pēc kādiem noteiktiem kritērijiem: skaists datums, piemēram 07/07/2007, vai arī datums, kas saistīts ar kādu zīmīgu ģimenes notikumu. Daudzi ticīgie cilvēki cenšas salaulāties atbilstoši baznīcas kalendāram, lai saņemtu augstāko spēku svētību.

Taču prakse rāda, ka labāko laiku jums ieteiks tieši numeroloģija.

Lasi vēl: Maģiskas ārstnieciskas zālītes, kuras pasargā no dažādām kaitēm. Iespējams, tev pat prātā nav ienācis, cik tās ir iedarbīgas!

Lai varētu prognozēt, kādas būs laulāto attiecības, ir jāsaskaita viņu laulības skaitlis. Piemēram, viņi ir apprecējušies 23.07.2001. Skaitam kopā 2+3+7+2+1=15, tad vēlreiz saskaitām kopā 1+5=6. Tas nozīmē, ka viņu laulības skaitlis ir 6.

 

Tālāk vienkārši skatāmies šī skaitļa nozīmi:

 

Viens

Šādā ģimenē valdīs miers un savstarpēja sapratne. Viņi nekad nenodos savas jūtas, lai arī viņu dzīvē pienāks brīdis, kad pāris atradīsies uz šķiršanas robežas. Tomēr mīlestība uzvarēs.

Laulība, kuras skaitlis ir vieninieks, noteikti būs stipra, izturīga un ilgmūžīga. Vīrietis šādā ģimenē jutīsies galvenais, taču cienīs un novērtēs savu sievu, ieklausīsies viņas viedoklī. Sieviete vienmēr uztvers savu vīru kā ģimenes galvu, neaizmirstot, ka tieši viņa ir kakls, kas to galvu groza.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par parējiem variantiem

COMMENTS

Pievienot komentāru