Par šīm lietām skaļi nerunā, bet šo nevajadzētu piedot vīrietim, kaut tu viņu ļoti mīli. Nepiedod nekad

Droši vien katram cilvēkam ir savs noteikts vārdu un rīcības saraksts, ko nekādā gadījumā nedrīkst piedot. Bet mīlestība un tuvas attiecības bieži liek mums pārskatīt savus principus, bet reizēm pat to izmainīt.

Ko nedrīkst piedot vīrietim

Krāpšana.

Vairums sieviešu un vīriešu tomēr uzskata, ka piedot krāpšanu nedrīkst! Krāpšana rada ļoti daudz negatīvu mirkļu – sāpēs, ka mīļotais piekrāpis, naids pret nodevēju, neizturamas domas, ka partneris bija kopā ar citu sievieti utt. Krāpšanu bieži nevar piedot pat spēcīgs cilvēks, bet emocionāli vāju tā pilnībā sabradās.

Ja tu tomēr nolemj piedot, tev ir jābūt gatavam atlaist situāciju, pilnībā attīrīt savu sirdi no aizvainojama un jāsāk dzīve no tīras lapas, nekad neatgriežoties pie pagātnes.

Vīrietis pacēlis pret sievieti roku.

Skumja statistika, kuru apstiprina psihologi, liecina, ka vienreiz paceļot roku pret sievieti, vīrietis to drīz vien atkārto. Tas kas ir pacēlis roku pret sievieti, ir cilvēks ar nelīdzsvarotu psihi, kurš to viegli izdarīs atkārtoti, izmantojot arvien cietsirdīgākas metodes.

Vīrietis sit bērnus.

Ir vīrieši, kuri paceļ roku pret bērnu, izskaidrojot to ar savu mīlestību un vēlmi viņu izaudzināt par labu cilvēku. Mātes augstākā loma ir pasargāt savus bērnus no cietsirdības un šausmām. Ir vērts uzdot jautājumu, vai sievietes mīlestība pret vīrieti ir tā vērta, ņemot vērtā fiziskās un morālās sāpes, kuras izjūt bērns.

Meli.

Meli var būt dažādi, bet nereti tieši ikdienas mazie meli pāraug nopietnās problēmās, pāraugot sniega bumbā, kuru nav iespējams apturēt. Vīrieši meli ir nopietns iemesls tam, lai pārdomātu par viņa jūtām.

Publiski izteikti aizvainojoši vārdi sievietes virzienā.

Ja vīrietis tevi aizvaino cilvēku klātbūtnē, to nevajag piedot. Ja viņš dalās intīmos noslēpumos ar draugiem, tevi rupji kritizē publiski, tas ir nopietns iemesls, lai apsvērtu to, vai ir vērts turpināt ar viņu attiecības.

Necienīga attieksme pret sievieti.

Ja vīrietis tevi izskata vai ieradumu ziņā salīdzina ar citām sievietēm uz ielas vai, nedod Dievs, ar bijušajām draudzenēm, to nevajag paciest. Ja vīrietis tevi pazemo, salīdzinot ar citām sievietēm, viņš ceļ pats savu ego un patiesībā ir vājš. Tev to nevajag!

Vīriešu slinkums.

Mēs pārāk bieži novērojam dzīvē situācijas, kur sieviete velk visu ģimenes smagumu, bet vīrietis sēž uz dīvāna. Vai tu esi pārliecināta, ka tajā brīdī, kad pati nevarēsi parūpēties par ģimeni, viņš uzņemsies atbildību?

Vīriešu alkatība.

Sievietei ir ļoti grūti justies mīlētai un iekārojamai, ja vīrietis skopojas ar dāvanām un pirkumiem. Šādos pāros parasti rodas ļoti daudz strīdu par tēriņiem, tostarp ikdienas.

Tuvinieku aizvainošana.

Ja vīrietis tevi patiesi mīl, viņš nekad neapvainos tavus vecākus, bērnus no iepriekšējām attiecībā, brāļus, māsas utt.

Vīrieša kaitīgie ieradumi.

Nekādā gadījumā sieviete nedrīkst samierināties ar vīrieša kaitīgajiem ieradumiem – alkoholismu, narkomāniju, azartspēļu atkarību. Vīrieši, kuri meklē mierinājumu šajās mānijās, patiesībā tevi nemaz nemīl – šīs kaislības aizvieto viņiem mīlestību.

Lasi vēl: Kāds liktenis piemeklējis pusaudžus, kas pārāk agri kļuva par vecākiem

Vīriešu egoisms un egocentrisms

Egoistiski vīrieši vienmēr pievērš uzmanību tikai savai personai. Piedodot vīrietim egoismu, sieviete piekrīt, ka viņa vīrietim paliek otrajā plānā.

Avots:

positivno

COMMENTS

Pievienot komentāru