Paši spēcīgākie pāri pēc zodiaka zīmēm. Ies pat cauri ugunij kopā!

  1. Auns un Svari

Auni ir dzimuši līderi. Viņi ir ļoti agresīvi un nebaidās no dzīves iegūt to, ko vēlas. Savukārt Svari mīl izdabāt un būt noderīgi. No šo abu zodiaka zīmju pārstāvjiem sanāk ideāli pāri.

Svari ar prieku pakļausies jebkurai Auna kontrolei. Viņu attiecības ir lielisks piemērs tam, kā vajag “atdot un saņemt”. Viņi lieliski viens otru papildina, kas arī nosaka viņu kā pāra saderību. Svari un Auni lieliski strādā komandā.

  1. Vērsis un Jaunava

Runā, ka pretpoli pievelkas. Daļēji tā ir patiesība, bet ne vienmēr. Piemēram, no Vērša un Jaunavas sanāk lieliski pāri, neskatoties uz to, ka viņiem ir līdzīgi raksturi. Viņi abi ir diezgan agresīvi un paliek pie savas pārliecības.

Viņi vienmēr uzstāj uz savu un reizēm var konfliktēt, bet tajā nav nekā slikta. Gan Vērsim, gan Jaunavai patīk uzticība un nemainīgums. Šo zīmju pārstāvji nemīl neparedzamas lietas. Tieši tāpēc viņi ideāli der viens otram, jo ne viens no viņiem negaidīti neaizies citur.

  1. Dvīņi un Strēlnieks

Vēl viens piemērs tam, kā divi cilvēki ar līdzīgiem raksturiem var uzturēt lieliskas attiecības. Gan Dvīņi, gan Strēlnieki ir diezgan neprognozējami. Viņiem visu laiku ir vajadzīga dažādība. Viņi necieš rutīnu un visu paredzamo.

Dvīņi ir daudzpusīgas personības, kuras izdzīvo un gūst panākumus absolūti jebkurā situācijā. Strēlnieki nevēlas sēdēt vienā vietā. Viņiem patīk neprātīgi piedzīvojumi, kuri bagātina viņu dvēseles un apmierina ziņkāri. No Dvīņu un Strēlnieku attiecībām var sanākt aizraujošs mīlas stāsts.

  1. Vēzis un Vērsis

Vēzis pats par sevi ir ļoti gādīgs. Viņam ir ļoti jūtīga dvēsele un sirds pilna mīlestības. Viņi mīl palīdzēt saviem tuviniekiem. Vēzim vienmēr ir atvērta dvēsele, un viņus piesaista spēcīgas personības. Un tieši tādi ir Vērši.

Viņiem būs pa spēkam tikt galā ar sarežģītu uzdevumu: apmierināt Vēža emocionālās prasības un attaisnot viņu gaidas. Tāpat Vērsis nekad neslēpj savu mīlestību un pieķeršanos. Viņi ir droši un uzticami, bet tas ir tieši tas, kas vajadzīgs Vēzim ar viņa trauslo un jūtīgo sirdi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru