10 pazīmes, kas liecina – jums ir uzlikts lāsts

Enerģijas zudums
Ja jūs vienmēr esat enerģijas pilni un dzīvespriecīgi, bet pēkšņi esat zaudējuši enerģiju, dzīvesprieku un tagad esat tendēti uz negatīvām domām – iemesls var būt lāsts.
Problēmas ar finansēm
Ja jūs pēkšņi zaudējāt darbu, dzīvesvietu vai izjūtat jebkādu citu triecienu finansiālajā jomā, tad arī šeit iemesls var būt jums uzlikts lāsts.
Grūtības attiecībās
Ja jūsu iepriekš tik ideālajā laulības dzīvē pēkšņi ir sākušās problēmas, tas arī var liecināt par to, ka kāds ir uzlicis jums lāstu. Iespējams, ka jūsu attiecības palikušas pārāk nomocošas, varbūt esat sākuši nemitīgi strīdēties. Tas viss var liecināt par to, ka kāds no malas panācis, ka jums laulības dzīvē viss jūk un brūk.

Veselības problēmas
Ja jums radušās pēkšņas veselības problēmas – dīvainas alerģijas, spēcīgas galvassāpes, panikas lēkmes, bailes doties ārā no mājas, bailes uzstāties cilvēku priekšā, vai arī citas neizskaidrojamas bailes – tas var būt nežēlīga lāsta rezultāts.
Taču no sākuma vislabāk tomēr vērsties pēc palīdzības pie ārsta. Ja ārsts nespēs noteikt jūsu stāvoklim medicīnisko skaidrojumu, tad noteikti varat būt pārliecināti par to, ka kāds jums uzlicis lāstu.
Sliktas zīmes
Pievērsiet uzmanību šādām zīmēm: salūza jūsu ģimenes relikvija, pazuda iemīļotākās rotaslietas, jūs ieraudzījāt trīs vārnas kapsētā, vai arī pamanījāt to, kā uz ielas uz jums lūkojas trīs melni suņi. Visas šīs nepatīkamās pazīmes var liecināt par to, ka kāds jums ir uzlicis lāstu.
Neizskaidrojamas sāpes
Ja jūs laiku pa laikam izjūtat pēkšņas un ļoti asas sāpes ķermenī, tad ir pamats aizdomāties vai pat satraukties. Turklāt, ja ārsts nespēj paskaidrot šīs sāpes, bet tās tikai turpinās, iespējams, kāds ir uzlicis jums lāstu. Šādā gadījumā jūs izjutīsiet spēcīgas sāpes muguras lejasdaļā vai vēderā, reizēm sāpes manāmas arī kājās.

Miega problēmas
Ja jūs pēkšņi mostaties nakts vidū un vairs nespējat aizmigt, tas var liecināt par lāstu. Varbūt kāds ļauns cilvēks ir pacenties, lai jūs nespētu aizmigt – šāds arī ir jums uzliktais lāsts.
Problēmas ar likumu
Ja jums pēkšņi radušās problēmas ar likumu, pret jums uzsākta kriminālizmeklēšana vai arī jūs tiekat izsaukti uz tiesu – tas arī var liecināt par lāstu.
Nepatikšanas ar likumu ir tieša pazīme tam, ka kāds cenšas jums ieriebt.
Hroniskas neveiksmes
Ja jums jau kādu laiku piemeklē hroniskas neveiksmes, kā arī izjūtat problēmas personīgajā dzīvē, jūs piemeklē nemitīgas likstas un ķibeles – jums noteikti ir uzlikts lāsts.
Visticamākais, ka šādā gadījumā cieta arī jūsu ienaidnieks vai arī greizsirdīgais sāncensis.

Piezīme:
Ja jums ir aizdomas, ka jums ir uzlikts lāsts, pievērsiet uzmanību tam, kā tas viss notiek.
Ir zināms, ka lāsta spēks tiek sniegts trīs triecienu veidā, kur katrs nākamais trieciens ir daudz spēcīgāks par iepriekšējo.
Tādēļ, ja jūs esat sajutuši lāsta spēku, nākošais trieciens būs vēl spēcīgāks. Noteikti pievērsiet uzmanību, vai tiešām realizēsies šie trīs etapi. Ja tā notiek, tad nepieciešams vērsties pēc palīdzības šī lāsta likvidēšanā.

avots

Pievienot komentāru