2018. gada 13. jūlijs – piektdiena, jauns Mēness un Saules aptumsums. Ko nevajadzētu darīt vasaras visbīstamākajā dienā?

Ko nav ieteicams darīt piektdienā – 13. datumā?
Esiet ļoti uzmanīgi ar asiem metāla priekšmetiem. Sitot naglu sienā, izmantojot šķēres vai skavotāju ir iespējams sevi traumēt, turklāt šajā datumā risks ir ārkārtīgi augsts. Starp citu, arī no dārza darbiem ieteicams atteikties. Ir ieteicams samazināt darbus, kas saistāmi ar ūdens sistēmas izmantošanu, piemēram, laistīšana.

Lasi vēl: Uzmanību šoferiem: Lūk, kurā Rīgas ielā uz ceļiem tiek mestas šādas ”bumbas”!

Ņemot vērā Saules aptumsuma ietekmi, nav ieteicams spēlēties ar uguni. Tiešā vārda nozīmē: šajā laikā uguns stihija vispār nav paredzama. Noteikti paslēpiet sērkociņus no bērniem, kā arī neatstājiet plīti bez uzraudzības. Ieteicams pārcelt šašlika plānošanu uz citu datumu, neprovocējot 13. datumā uguns stihiju.

Atsakieties no traumatiskiem sporta veidiem. 13. datumā, piektdienā, labāk neizmēģināt savu likteni, bet gan pavadīt mierīgu vakaru mājās, skatoties kādu jauku filmu vai lasot kādu grāmatu. Starp citu, šajā dienā iegūtās traumas dzīs daudz ilgāk un sāpīgāk.

Nevēliet nevienam neko ļaunu. Šajā dienā vēlētais ļaunums var patiešām piepildīties. Nevajag radīt sev un citiem liekas problēmas, kur nu vēl vēlēt citam cilvēkam kādu nelaimi.

Šajā datumā nav ieteicams griezt matus vai nagus. Došanos uz skaistumkopšanas salonu labāk tomēr pārcelt uz kādu citu dienu. Tik negatīvi nokrāsotā datumā līdz ar nogrieztajiem nagiem un matu galiem aiziet arī daļa cilvēka enerģētikas un tiek bojāts biopols.

Neuzsāciet nekādus jaunus darbus. Šajā datumā enerģētikas līmenis jaunā Mēness dēļ atradīsies uz nulles. Tieši tādēļ labāk pabeigt visus iesāktos darbus, nevis uzsākt kaut ko jaunu.

Nav ieteicams šajā datumā doties ilgā un sarežģītā ceļojumā. Saprotams, ka nav jāatceļ došanās uz darbu vai uz veikalu pēc maizes, taču ir vērts atcelt tālākus ceļojumus.

Nedrīkst spēlēties ar aizsaules spēkiem. Ja jūs bijāt nolēmuši veikt kaut kādus rituālus, kas saistīti ar tik neparastu datumu, aizsargājiet sevi ar talismaniem. Vai arī vienkārši pagaidiet citu datumu.

Iepauzējiet ar finansiālajiem jautājumiem. Visdažādākā vieda aizņēmumi un parādi neattaisnos savas cerības, jo uz tiem nevarēs paļauties un ar tiem netiks risinātas jūsu problēmas – viss tad, ja aizņēmums tiks ņemts šajā 13. datumā. Jūlijā naudas darījumiem ir daudz citu – daudz labvēlīgāku dienu.

Piektdiena, 13. datums, tiek uzskatīta par ļoti neveiksmīgu dienu, turklāt ir ne viens vien iemesls, kādēļ. Taču nav nepieciešams uztvert dažādas māņticības pārāk nopietni, lai nepakļautu sevi visām šīm nelaimēm.

avots

Pievienot komentāru