21. septembris ir Jaunavas Marijas Dzimšanas diena: īsts brīnumu laiks. Vissvētākā aizstāve svētī mūs un dāvā patieso prieku

Kā saņemt Jaunavas Marijas svētību un piesaukt brīnumu savā dzīvē

Šie svētki patiesi ir brīnumu laiks, kad ikvienam cilvēkam ir iespēja ieraudzīt brīnumu paša acīm, tam ir vajadzīgs tika viens – Ticība.

Bez tās mēs zaudējam dzīves jēgu u piesaucam tumsu mūsu dzīvē. Atcerieties vārdus: „Kas noticēs, tas tiks glābts”. Cerot uz brīnumu bet patiesībā tam neticot, mēs piedzīvojam aizvien jaunas vilšanās.

Mēs lūdzamies, mācamies lūgšanu vārdus, taču mūsu dvēselē paliek šaubas, bet bez patiesās ticības brīnums nav iespējams. Protams, gadās arī izņēmumi, kad neticīgam cilvēkam nāk apskaidrība, un kā zibens gaišās dienas laikā nāk apziņa.

Lasi vēl: Ir ļoti svarīgi prast pateikties par visu! Pateicības enerģijai piemīt varens spēks, kas ir pieejams katram, tāpēc izmantojiet šo spēku!

Katram no mums ir savs ceļš pie ticības, savi pārbaudījumi un prieki. Mēs paši nesam savu krustu, un nevienam netiks uzlikts vairāk, kā viņš spēs panest.

Lai arī reizēm mēs pakrītam zem grūtību sloga un liekas, ka vairāk nespējam izturēt.

Taču nekas netiek sūtīts tāpat vien, agrāk vai vēlāk nāks apskaidrība. Ticība silda dvēseli, sniedz augstāko spēku atbalstu un palīdz grūtā brīdī.

Pacenšaties sagaidīt šos gaišos svētkus ar ticību sirdī. Domās vēršaties pie Jaunavas Marijas un lūdziet pēc palīdzības.

Neizmantojiet lūgšanās, kuru vārdus jūs neizprotat. Runājiet saviem vārdiem par to, kas satrauc jūsu dvēseli, par ko jūs sapņojat.

Pacenšaties pavadīt šo dienu nesavtīgi, dāvājiet saviem tuviniekiem savas dvēseles siltumu. Ielaidiet svētku gaišumu savās sirdīs un drīzuma nonāksiet pie apziņas, kas patiesībā ir īstā laime.

Aizstāves mīlestība ir bezgalīga, viņa dzird katru no mums, tiem kas tic tiks dāvāts patiesais brīnums.

Avots:

tayni

Pievienot komentāru