Trim zodiaka zīmēm no 11.līdz 21.jūlijam būs veiksmīgs laiks. Lūko, vai esi laimīgo pulkā!

Nu lūk, vasaras pirmā puse mūs pamet un aiznes sev līdzi skumjas un bēdas, kas reizēm iezagās sirdī.

Sākas pats vasaras viducis – laiks, kad uzplaukst mīlestība un naids, labais un ļaunais, maigums un aizraušanās. Ūdens sacenšas ar uguni, tāpat kā Ūdens stihijas zīmes slepeni cīnās ar Uguns elementa zīmēm.

Kurš uzvarēs šajā nevienlīdzīgajā cīņā? Kam veiksies laika posmā no 11. līdz 21. jūlijam? Astrologi aplēsuši, ka šīs dienas būs laimīgas un labvēlīgas, kādam tās nesīs kādam veiksmi, citam – labklājību.

Arī naktis būs ievērības cienīgas, šajā laikā sapņi visbiežāk būs pravietiski. No debesīm nāks svarīgas norādes, un cilvēki sapņos redzēs atbildes uz saviem svarīgākajiem jautājumiem: nepalaid garām šo laiku!

Zivju zīmē dzimušajiem laika posms no 11. līdz 21. jūlijam atgādinās, ka viņi nav vieni plašajā pasaulē, viņiem ir radniecīga dvēsele. Ja pēkšņi kļūs skumji, Zivis apciemos kāds cilvēks, kurš atnāks un noslaucīs asaras, atbalstīs ar laipnu vārdu un sniegs labu padomu.

Šajā liktenīgajā vasaras periodā kāds, iespējams, vērsīsies pie pēc atbalsta arī pie tevis – sniedz to, kā proti. Tavi siltie atbalsta vārdi vienmēr sasilda dvēseli, bet sirsnība un laipnība palīdz kādam dzīvot.

Aunam no 11. līdz 21.jūlijam jausāks smaidīt veiksme, bet turpmāk dzīve kļūs aizvien labāka. Tu jau zini, kas tev sniedz vislielāko laimi, un vari atļauties dzīvot tā, kā sapņoji.

Tuvākajās dienās tev būs daudz kas jāpaspēj un jāpanāk, taču Visuma spēki tev palīdzēs. Būs ļoti viegli īstenot to, ko vēlies, tu pats pat nepamanīsi, kā veiksme iegulsiestavās rokās.

Ja esi dzimis Jaunavas zīmē,liec aiz auss, ka tava veiksme atrodas tepat aiz durvīm un gaida, lai kristu tavos apskāvienos.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmēm jūlijā būs jāpieņem nopietns lēmums, kas radikāli mainīs dzīvi. Vai esi tam gatavs?

Tu visu uztver pārāk nopietni, taču tu vari attiekties pret visu vienkāršāk un sākt baudīt dzīvi. Pastāv visi nosacījumi, lai tu piedzīvotu lielu laimi, tikai tu kaut kādu iemeslu dēļ liedz sev to darīt. Šajās dienās tu vari izmantot izdevību un gūt lielus panākumus, vai arī vienkārši atpūsties un ļaut Visumam dāvāt tev laimīgus brīžus!

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru