Eļļa, kas izvada urīnskābi no asinīm, samazina trauksmi un vajadzību pēc alkohola un cigaretēm

Antioksidanta īpašības: melnie pipari satur lielu daudzumu savienojumu, kas novērš brīvo radikāļu izplatīšanos, tāpēc tavs ķermenis var justies droši attiecībā uz jebkuru veselības problēmu, tostarp arī uz visbīstamākajām, piemēram, sirds un asinsvadu slimībām, vēzi un aknu bojājumiem.

Uzlabo neiroloģiskās veselības stāvokli: aktīvo vielu melnajā piparā sauc par piperīnu. Tas mums palīdz novērst smadzeņu bojājumus un uzlabo mūsu atmiņu.

Melnā piparu eļļu ieteicams lietot galvenokārt iekšķīgi, bet tikpat labi tā izmantojama dažādām inhalācijām un ārējai lietošanai.

Mutes dobuma tīrīšana

Virtuvē mēs galvenokārt izmantojam melnos piparus, lai bagātinātu daudzu ēdienu garšu. Tie bagātina mūsu ķermeni ar sesviterpēnu, spēcīgu antioksidantu, kas uzlabo svīšanu un urinēšanu. Ar melno piparu palīdzību mēs izvadām visus toksīnus.

Melnā piparu eļļa arī stimulē žults izdalīšanos, kas mums palīdzēs uzlabot gremošanas procesu.

Melno piparu eļļas ieelpošana nomierina mūsu ķermeni un palīdzēs atpūsties.

Melnā piparu eļļa labi kombinējas ar kadiķu vai lavandas eļļu. Smēķētājiem it īpaši patīk šāda kombinācija.

Lasi vēl: 4 Dieva patiesības, kuras jāatceras ikreiz, kad piemeklē grūtības

Papildinājums

Ja tuapvienosi melnā pipara eļļu ar jebkuru citu eļļu, kam piemīt nesēja īpašības, tā tev palīdzēs novērst krampjus un nomierinās muskuļus. Tavs ķermenis saņem visas antioksidatīvās īpašības, un kaitīgā urīnskābe tiek izvadīta no mūsu ķermeņa.

Melnās piparu eļļas ārišķīga izmantošana var palīdzēt cīnīties pret reimatisko slimību, podagru un artrītu.

Avots:

interesno

Pievienot komentāru