Ja tev mājās ir naudas koks, tad tev par viņu ir jāzina šis

naudas koks


Naudas koks  piesaista iekštelpu augu mīļotājus ar to, ka tam nav nepieciešama īpaša aprūpe, tas ir harmonijā ar jebkuru interjeru un lieliski tiek galā ar gaisa attīrīšanas uzdevumu.

Naudas koks ir auga, kas tiek uzskatīts, ka mājās piesaista materiālo bagātību. Bet līdz ar ieguvumiem augam ir arī savas īpatnības. Fakts ir tāds, ka arsēns atrodas šī zieda lapās. Tāpēc tam jāatrodas bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā. Ja mājdzīvnieki nolemj ēst lapas, tas izraisīs alerģisku reakciju vai saindēšanos. Un diezgan spēcīgu.

Otrais negatīvais punkts ir tas, ka augs kļūst par ķīlnieku leģendai, kā cilvēki to ir apbalvojuši. Daudzi turpina uzskatīt, ka šis augs mājās var ienest naudu. Ja augs jūtas lieliski un iegūst spēku, tad nekas neapdraud ģimenes materiālo labklājību.

Bet, ja viņam kaut kas notiek, piemēram, augs izžūst vai sapūst, tad saimniece var padoties un nonākt pilnīgā izmisumā. Jūs nevarat paļauties uz zīmēm un leģendām. Ikviens spēj izlabot savu likteni un cīnīties ar grūtībām. Bet ne visi to vēlas saprast.

Pareizu naudas koka aprūpi var nodrošināt šādi: temperatūra telpā nedrīkst pārsniegt 20 grādus. Šajā gadījumā ir nepieciešams veikt regulāru ventilāciju telpā.

Bieža un bagātīga laistīšana nepatīk ziedam. Tam ir spēja uzkrāt šķidrumu lapās. Tāpēc tas diezgan viegli panes sausuma periodus. Bet no bagātīgā mitruma tas var vienkārši sapūt. Tiem, kas tic enerģijas cirkulācijai, jāatceras, ka augu nevajadzētu novietot blakus elektroierīcēm. Tas var ”noslīcināt” naudas plūsmu.

Lasi vēl: Gudras saimnieces iemācījušās darīt tā, lai viņu naudas koki ziedētu

Ja kāda iemesla dēļ zieds ir jāizņem no dzīvokļa, tad jums jāzina, ka to nevar izmest. Augs ir absorbējis daļu īpašnieku enerģijas. Vislabāk naudas koku novietot pie ārdurvīm vai pagalmā. Ja vēlaties atbrīvoties no auga, tad tas ir jādara dabiski. Tajā pašā laikā neaizmirstiet pateikties par visu pozitīvo enerģiju, ko tā ienesa mājā.

Vēl interesanti: Naudas koks – viss, kas jāzin par šo augu un ekspertu padomi

Avots: kirovnet

COMMENTS

Pievienot komentāru