Eksperti atklājuši informāciju, kā pareizi atmaksāt parādus, lai mājās turētos bagātība

Reti kurš vēlas uzņemties parādsaistības, bet mūsdienu pasaulē bez naudas aizņemšanās nereti ir grūti iztikt. Tautas ticējumi tev pavēstīs, kā pareizi atmaksāt parādu un neaizbaidīt finanšu veiksmi.

Paraža aizņemties naudu ir tikpat sena kā pasaule. Mūsdienās dzīvi nav iespējams iedomāties bez parādiem, līzingiem un aizdevumiem – tas jau ir kļuvis par normu.

Bet vietnes “dailyhoro.ru” eksperti iesaka neaizmirst, ka parāds nav vienkāršs pienākums, bet gan enerģijas apmaiņa starp tiem, kas aizņemas, un tiem, kas aizdod. Lai nerastos nepatikšanas, ir svarīgi zināt, kā pareizi atdot naudu saskaņā ar tautas gudrību.

Lasi arī: 70 gadu vecumā sieviete zaudēja 58 kg un devās pie stilista, kurš pārveidoja viņas izskatu. Pirms un pēc fotogrāfijas. Izmaiņas ir fenomenālas!

Nauda patiesībā ir trausla enerģijas viela, kas ir ļoti uzņēmīga pret ārējiem faktoriem. Neprasmīgi cilvēki, nepareizi rīkojoties ar naudu, sevi nolemj finansiālām grūtībām.

Saskaņā ar tautas ticējumiem naudu atdot nav ieteicams atdot sekojošos gadījumos:

– baznīcas svētkos;

– diennakts tumšajās stundās: naudai ir sava rutīna, kuru pārkāpjot, tu vari sabojāt to enerģētiku, tāpēc labākais naudas atdošanas laiks ir no rīta vai pēcpusdienā;

– pirmdienā: tiek uzskatīts, ka tad visu nedēļu ir gaidāmi zaudējumi;

– Mēness augšanas laikā: šādā veidā tu vari izprovocēt naudas aizplūšanu;

– Otrdien, trešdien un svētdien. Parādu dzēšana šajās dienās var piesaistīt nabadzību.

Kā pareizi atmaksāt parādu, lai piesaistītu bagātību

– Naudu ieteicams dot ar labo roku un ņemt ar kreiso, lai nepārtrauktu finanšu plūsmu.

– Labākās dienas kredīta atmaksai un parāda atmaksai ir ceturtdiena, piektdiena un sestdiena.

– Nav ieteicams atdot parādus tiklīdz saņem algu. Ļauj saņemtajai naudai “pavadīt nakti” mājās: šādā veidā tā savu īpašnieku uzlādēs ar veiksmi naudas lietās, bet mājokli – ar labklājību.

– Aizņemties un atmaksāt parādu vajag ar prieku. Nepietiek tikai pieklājīgi pateikt “paldies”, tas jādara no visas sirds, tad nauda noteikti atgriezīsies pie tevis.

– Ja procenti ir uzkrājušies kopš aizņēmuma vai parāda saņemšanas dienas, vislabāk ir pievienot vēl 5% no aizņemtās summas. Tā iedarbosies bumeranga likums, un augstākie spēki apbalvos parādnieku pieckārtīgi.

– Sedzot parādu, tev jāsaka šādi: “Jums tagad ir un man drīz būs.” Visuma spēki uzklausīs lūgumu un palīdzēs piepildīt vēlmi.

– Vēlams naudu aizņemties lielās nominālvērtībās, bet atdot maza nomināla banknotēs – šādi tu piesaistīsi bagātību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru