Kāda būs ziema 2020. – 2021.gadā. Iespējams, tā iestāsies ļoti vēlu, bet pēkšņi. Sēņu raža daudz arī daudz ko liecina par ziemu

Protams, ir pāragri izdarīt precīzus secinājumus, jo, analizējot gaisa masu un temperatūras izmaiņas, bieži notiek negaidītas izmaiņas. Neskatoties uz to, zinātnieki jau ar zināmu pārliecību var teikt, ka 2020. – 2021. gada ziemai nevajadzētu būt bargai.

Iespējams, būs daudz nokrišņu, taču nevajadzētu būt ilgstošām salnām, bet temperatūra saglabāsies normas robežās. Ziema, visticamāk, beigsies vēlāk nekā pagājušajā gadā. Lietus un sniegs ar mainīgu temperatūru mūs “kaitinās” līdz pat aprīlim.

2020. gada rudenī ir daudz sēņu, kas norāda uz ļoti sniegotu ziemu. 2020.gada vasaru ir ļoti grūti nosaukt par siltu, un tas ir arguments par labu ziemai. Visas norādes liecina, ka šogad ziema šogad iestāsies vēlu. Ticējumi reti kad ir maldinoši, tāpēc tu vari noskaņoties uz labāko un nesteigties pirkt siltas drēbes.

Lasi vēl: Mazliet par ”humpalu” drēbēm. Nēsājot šādu apģērbu, cilvēkam burtiski uzglūn dažādas sīkas nepatikšanas un vēl šis

 

Avots:

eaomedia

COMMENTS

Pievienot komentāru