Kāds sievietei vārds — tāda arī būs dzīve ar viņu!

Aleksandra / Sandra

Ziedu vārds: Roze

Šie vārdi ir karaliski. Lepna, valdošana, karstasinīga un nedaudz nežēlīga – tādas ir šīs personas. Tāpat kā viņas zieds, roze, viņai ir pārsteidzošs skaistums, kas noteikti ir acīmredzams.

Šīs sievietes ir ļoti skaudīgas, taču to neizrāda un spēj perfekti nomaskēt. Viņām ir ļoti sarežģīts raksturs, taču ja atradīsies vīrietis, kas spēj viņu iegrožot un atbalstīt, tad skaistas attiecības ir garantētas.

Viktorija

Ziedu vārds: Mimoza

Viktorija ir  ir ārkārtīgi kaprīza sieviete un neļaus nevienam sevi kontrolēt. Viņa, protams, ir sabiedrisks, asprātīgs, jautrs un neuzkrītošs cilvēks, taču viņa reizēm labāk izvēlās būt klusa un kautrīga tāpat kā viņas zieds.

Viktorijai ir ļoti grūti uzticēties un atklāt savu dvēseli cilvēkiem. Tam nepieciešams ilgs laiks. Viktorija uzskata, ka viņa ir vāja persona, taču viņa pati sevi spēj uzmundrināt.

Viktorija reti kad atklāj savas patiesās jūtas. Viņa skaidri redz, ja cilvēks tikai viņu vēlas izmantot un no šādiem cilvēkiem viņa turas pa gabalu. Dzīve ar viņu būs kā atklāt mistisku noslēpumu.

Diāna

Ziedu vārds: Prīmula

Diana – noslēpumaina sieviete, neizprotama personība. Viņa visus apbur ar savu izskatu un šarmu. Diāna pārsteidzoši viegli atrodot kopīgu valodu ar cilvēkiem. Sarunas raisās pašas no sevis.

Viņa spēk iekarot cilvēku sirdis vienā momentā. Diāna spēj ātri pielāgoties dažādiem apstākļiem un situācijām, uras notiek viņas dzīvē.

Vienmēr atrod izeju no sarežģītām situācijām un ir gatava sniegt labu padomu pat ienaidniekam. Vīriešus viņa vienmēr piesaista ar savu dabiskumu.

Vīriešiem būs vajadzīga īpaša zelta atslēga, lai atslēgtu viņas sirdi – vienkāršība, dāsnums un atvērta dvēsele.

Liene

Ziedu vārds: Gundega

Šis vārds ir ļoti izplatīts, taču ir jāprot savaldīt šīs sievietes – viņas ir īpašas! Viņa ļoti bieži saskaras ar grūtībām, taču bez pūlēm spēj tikt ārā no šādām situācijām. Viņa ir ļoti jautra.

Viņa cilvēkus piesaista ar savu draudzīgumu un atvērto sirdi. Liene var uzņemties vairākas lietas un arī visu viņa paveiks bez problēmām. Kolektīva cilvēks.

Liene –  dzīvīga, enerģiska sieviete, ļoti gudra un vienmēr gaumīgi apģērbta. Viņas elegantais izskats pievērš ļoti daudz vīriešu uzmanību.

Elizabete

Ziedu vārds: Hiacinte

Elizabetei – brīnišķīga sieviete, kura spēj pārsteigt ar savu raksturu. Cilvēkiem ir patīkami sarunāties ar viņu. Viņa tevi spēs, gan uzklausīt, gan arī ja būs nepieciešams sarāt.

Viņa ir vienmēr ceļā uz savu mērķi, taču viņa nebūs tā persona, kura būs gatava bojāt citu attiecības vai kā savādāk ietekmēt savu ceļu uz mērķi.

Maz ticams, ka Elizabete dusmu uzplūdā var piestrādāt muļķības, jo viņa uzskata, ka dusmas un agresija ir vājas sievietes rakstura īpašība.

Kristīne

Ziedu vārds: Jasmīns

Kristīne ir sieviete, kas ir jautra un pašpārliecināta. Viņa pastāvīgi atrodas uzmanības centrā un jāatzīst viņa spēj piesaistīt uzmanību sev kā neviens cits. Tas viņai sanāk dabiski. Viņa ir laipna un zina, kā novērtēt draudzību.

Ar Kristīni labāk nesākt strīdu, jo viņa strīda laikā var būt ļoti nežēlīga un atriebties jums. Mīlestībā viņai iet dažādi. Kā īslaicīga ir jasmīna ziedēšana, tā īslaicīgas var arī būt Kristīnes jūtas.

Vīrietim kurš būs viņas dzīvē būs jābūt stipram – viņam būs jāpilda katra Kristīnes kaprīze un iegriba bez izņēmuma!

avots

Pievienot komentāru