Kāds sivēns tu esi vadoties pēc tavas zodiaka zīmes?

Vēzis – cūciņa Rozita

Klasisks Vēzis: daudzbērnu mamma, kura sapņo kļūt par slavenu dziedātāju, bet nekādi nespēj piepildīt savu sapni, jo viņai ir divdesmit pieci pēcnācēji, kuri visa prasa rūpes un uzmanību. Stop, vai mēs teicām “nespēj”’? Tā nevar būt! Vēzis ir vienīgā zodiaka zīme, kura pratīs gan uzlīst eglē, nenoskrāpējot ne pirkstiņa!

Vēzis vienmēr pratīs gūt panākumus tā, lai no tā neciestu viņa ģimene. Tas ir dēļ tā, ka bez miega un laimes ģimenē panākumi viņam nesniedz prieku. Bet nevienam nav skaidrs, kur tieši Vēzis smeļas savas prasmes un spējas, iespējams, tas tādēļ, ka viņiem ir ložu necaurlaidīgas bruņas.

Lauva – MissPigija

Īsta primadonna: ekstravaganta un neatkārtojama liktenīgā sieviete, kura līdz ausīm iemīlējusies kādā nožēlojama abiniekā. Starp citu, vai tu zināji, ka MissPigija ir parādījusies uz žurnāla Cosmpolitan (un arī uz Time, Bazaar, People un Life) vāka? Kopumā viss kā Lauvām piederas: pati galvenā zvaigzne starp visām cūkām. Un drāmas, pēc iespējas vairāk drāmas! Lai gan visi labi saprot, ka tās Lauvai ir kā balzāms dvēselei!

Lasi vēl: Kādas mantiņas var un kādas nevar kārt eglītē sagaidot Jauno 2019. gadu

Jaunava – sivēns Mazulis

Kurš nu būtu šaubījies: Jaunava ir tas pats sivēns, kuram noteikti ir jāpierāda, ka viņš ir labāks gans nekā borderkollijs – suns ar pašu augstāk attīstīto intelektu pasaulē, kurš ir kā radīts, lai ganītu aitas. Šis sivēns nepateiks neko jaunu: “Jūs visi esat neārstējami muļķi, vienīgi es esmu gudrs un skaists”.

Taisnības labad gan jāsaka, ka Mazulis patiešām izrādījās brīnišķīgs gans, un mums arī nav šaubu par to, ka Jaunavas ir apveltītas ar lielisku intelektu. Vienīgi viņām parasti ir viens jautājums apkārtējiem: kāpēc jūs vienmēr jaucaties svešās darīšanās?

 

Svari – Sivēntiņš no Vinnija Pūka

Pats nožēlojamākais un bailīgākais sivēns pasaulē. Vienlaikus pats burvīgākais un mīlētākais sivēns pasaulē. Labākās bērnu pasakas, multfilmu un anekdošu varonis, kas patīk jebkurā vecumā. Visā visumā, Svari, kā ierasts, ir paši burvīgākie un paši pretrunīgākie cilvēki. Pat skatoties no tuvāko draugu redzesloka, šis Sivēns ir savdabīgs.

Sivēna labākais draugs dīvainā kārtā nav ne Trusis, kurš varētu Sivēnam paredzēt drošu nākotni, un pat ne Kristofers Robins, kurš varētu Sivēnu no visa pasargāt. Sivēna labākais draugs ir Vinnijs Pūks, radījums ar zāģu skaidām galvā. Bet viņš ir tik jauks!

Bet kopumā arī Svari izvēlēsies dzīvot kopā ar kaut ko mīļu un jauku. Bet pedantiskais Trusis un mīlošais Kristofers Robins nemanot viņus nesīs uz rokām visas dzīves garumā. Protams, paši Svari to nepamanīs!

Skorpions – cūku karalis

Vārds “Boss” pats par sevi ir nepatīkams, un vēl jo vairāk vārds “lielais boss”. Laikam tikai spēles “Boss” spēlētāji spēs apjaust visa šī vārda spēku, jo tas ir personāžs, kuru nepieciešams pārvarēt, lai tiktu uz nākamo līmeni. Un, kā likums, ar pirmo reizi tas nekad neizdodas, un tas nozīmē, ka atkal jāsāk no sākuma!

Kaut kā līdzīgi notiek arī ar Skorpioniem: tie, kas līdz viņam tomēr ir tikuši, zaudē savas dzīvības rezerves vienu pēc otras, un pēc tam sāk atkal no jauna. Tiesa, ja vien pietiek pacietības. Bet ziniet, kas ir pats trakākais? Nākamajā līmenī ir atkal boss. Un tādi pati cūka. Ar to mēs gribam teikt, ka Skorpions ir “daudzlīmeņu” cilvēks, un noteikti ļoti reta cūka.

Strēlnieks – PorkoRoso

Sivēns PorkoRoso ir varonīgs pilots. Pēc Pirmā pasaules kara viņš tik ļoti vīlās cilvēkos, ka uzlika sev lāstu un pārvērtās par cūku. Bet pat tad beznosacījuma ļaunuma priekša Strēlnieks vienmēr cīnīsies par labo: šajā gadījumā pret gaisa pirātiem.

Un beigās, gluži kā vienmēr Strēlnieka dzīvē, labais uzvarēs ļauno, nospiedīs to uz ceļiem un brutāli nogalinās. Cūka tiks atbrīvota no lāsta, un galvenais, viņš visiem patiks!

Avots:

happy-day.org

Pievienot komentāru