Kādu maģisko dāvanu jūs saņēmāt savā dzimšanas dienā. Tajā slēpjas jūsu spēks, par ko jūs pat nenojaušat.

Skaits 3. Trīspusējs mēness

Šis skaitlis simbolizē trīs mēness fāzes. Jūs esat Trīsvienības dievietes “rīks un līdzeklis”. Par šo Dievieti bija rakstīts angļu rakstnieka Roberta Greivsa traktātā “Baltā dieviete.” Pēc Greivsa teiktā, trīsvienību dieviete (viņu dēvēja par “dzimšanas, mīlestības un nāves balto dievieti”) tiek cienīta “jaunavas”, “mātes” un “vecas sievietes” formās, kas atbilst trim sievietes dzīves posmiem un trim mēness fāzēm: jauna, pilnīga un rietoša.

Tāpēc radīšanas spēks un iznīcināšanas spēks vienlaikus atrodas jūsos. Cilvēki bieži saka: “Esiet piesardzīgs ar savām vēlmēm.” Tātad, zināt – tas attiecas uz jums. Fakts ir tāds, ka visas jūsu domas un vēlmes var viegli pārvērsties realitātē.

Jūsu dāvana: izveide un iznīcināšana

Skaits 4. Elementalists

Skaitlis četri simbolizē četrus mūsu Zemes elementus: Uguns, Ūdens, Gaiss un Zeme. Jūsu būtība ir pilnīgā līdzsvarā ar visiem šiem 4 elementiem, tāpēc jūs esat ļoti racionāls un ļoti gudrs.

Tā kā jūs pastāvīgi smeļaties šo elementu enerģiju, ir ļoti grūti jūs nolādēt. Lieta ir tāda, ka Uguns, Ūdens, Zeme un Gaiss ap jums rada sava veida īpašu maģisku lauku, kas atgrūž visu negatīvo.

Jūsu dāvana: elementu maģija

 

 

Skaitlis 5. Garīgums

Cipars “5” simbolizē piekto elementu – Garu. Tie, kas dzimuši ar šo numuru, pastāvīgi kontaktējas ar garīgo valstību. Viņi var viegli izsaukt spēkus no citas pasaules un sazināties ar viņiem.

Tāpēc šādi cilvēki var būt izcili garīdznieki. Galu galā viņus kontrolē “piektais elements” – Gars!

Jūsu dāvana: Gara kontakts un senču maģija

Skaits 6. Saules māceklis

Cipars 6 simbolizē Sauli un visu, kas ar to saistīts. Tāpēc jums ir spēcīga enerģijas plūsma. Jūsu maģiskās dāvanas izcelsme ir Saule. Tātad jūs esat gandrīz visvarens.

Jūs esat dziednieks un vadītājs. Bet neaizmirstiet, ka liela vara ir arī milzīga atbildība. Centieties nepārspīlēt ar savu dāvanu un nelietojiet to, lai kaitētu citiem.

Jūsu dāvana: Rituālā maģija un dziedināšana

Skaitlis 7. Mēness māceklis

Cipars 7 simbolizē mēnesi un visu tā maģiju. Jūsu maģiskā dāvana ir tīrā un nevaldāmā mēness maģija.

Jums pat nav jālasa un jāmācās par rituālo maģiju – šķiet, ka jau no dzimšanas zināt, ko un kā darīt. Un viss iznāk viegli un meistarīgi. Šī improvizācijas dāvana ir saistīta ar intuīciju, kas jūsos ir ļoti spēcīgi attīstīta.

Vēl viena dāvana ir tā, ka jūsu sapņiem parasti ir pravietisks raksturs. Tiklīdz jūs sākat sapņot par kaut ko, tas nekavējoties piepildās. Ja saprātīgi izmantosiet savu dāvanu, jūs varēsiet darīt brīnumus!

Jūsu dāvana: Vīzijas un pravietiski sapņi

Skaitlis 8. Tradicionālā burvestība

Skaitlis 8 tiek uzskatīts par vienu no maģiskākajiem. Ja jūsu dzimšanas diena ir saistīta ar “8”, tad jums ir milzīgs maģisks spēks.

Jums iekšpusē ir sava veida “kompass”, un jūs precīzi zināt, kas ir pareizi un kas nav.

Jūsu dāvana: enerģijas manipulācijas un alķīmija

Lasi vēl: Pats svarīgākais dzīvē – nevis KAS mums ir, bet tie, KURI mums ir

Skaitlis 9. Šamanis

Pēdējais cipars no saraksta simbolizē visu iepriekš minēto savienību. Šie ir vārti, kur viss beidzas un sākas no jauna. Tāpēc jūs redzat lietas kā nevienu citu.

Jums piemīt mākslinieciska un radoša  daba, tāpēc jūs redzat pasauli un cilvēkus “savādāk” – no dažādiem leņķiem un perspektīvām. Tātad jūs varat dziedēt.

Tā kā šis skaitlis simbolizē nāvi un atdzimšanu, jūs jūtat spokus un garus. Tāpēc jūs varat pārsniegt pazīstamās pasaules un cilvēku spēju robežas, kā to dara visi šamaņi.

Lasi arī: Kā sagaidīt Jauno Žurkas 2020. gadu, lai tas būtu viens no labākajiem gadiem, kāds tev ir bijis

Jūsu dāvana: Astrālā projekcija un maģijas sargātāja gars

Avots:

storyfox

COMMENTS

Pievienot komentāru