Ko cilvēks redz sapnī pirms savas nāves? Stāsta parapsiholoģi un ezotēriķi

Šajā brīdī tiek palaists otrs posms. Kad zemapziņa sāk aktīvi strādāt pie sapņa izpildes, process tiek ieciklēts un pietuvina nāvi.

Jebkurš sapnis ir zīme. Šādi mūsu zemapziņa cenšas mums palīdzēt, brīdināt vai pateikt priekšā risinājumu. Arī sapņi par tuvojošos nāvi nav izņēmums, vienkārši svarīga ir pareizā attieksme. Tas ir tikai brīdinājums par nepieciešamību kaut ko mainīt.

„Pirmkārt, nāksies apbēdināt visus mistikas cienītājus, jo tiešās saiknes starp sapņiem un nāvi nepastāv. Taču mūsu smadzenes ir ļoti sarežģīts orgāns ar daudzām funkcijām, kas apsteidz mūsu apziņu. Un mūsu sapņi informē par jau iegūto pieredzi un par iespējamiem nākotnes notikumiem, kas balstās uz šīs pieredzes

Smagi slims cilvēks dienu no dienas, stundu pa stundai atrodas noteiktā stāvoklī un saprot, ka beigas ir tuvu. Viņa sapņi arī balstās uz smadzeņu pārstrādātās informācijas, tāpēc arī tie kļūs nevis jauki un krāsaini, bet gan drūmi un smagnēji, vēstot drīzu bojāeju,” stāsta somnologs Maksims Mironovs.

Savukārt Natālija Čumakova secina, ka cilvēka zemapziņa nekad nepievērš uzmanību cilvēka fiziskā ķermeņa bojāejai. Tā, it kā psihiskā indivīda dzīve noteikti turpināsies tālāk. Daži sapņi, simboliski brīdinot par fiziskā ķermeņa bojāeju, liek noprast, ka cilvēka garīgā dzīve turpināsies. Neapzināti mēs ticam pēcnāves dzīvei. Strādājot ar iepriekšējām reinkarnācijām, var apgalvot, ka mūsu dvēsele atceras jūtas, sakrālās zināšanas un iepriekšējo dzīvju garīgo pieredzi, bet patiesais nāves brīdis paliek noslēpumā.

Lasi vēl: Meitai 9 gadi, skola atrodas 7 kilometru attālumā no mājām. Izdzirdot „Tēti, kāpēc tu man pakaļ kādu onkulīti biji atsūtījis?”, es nodevu pa bremzēm, apstājos un prasīju paskaidrot…
Sapņi, kas brīdina par nāves tuvošanos var rādīties arī tāpēc, ka cilvēks vienkārši ir saskāries ar kāda cita cilvēka nāvi, skaidri sapratis nāves eksistenci un būtību, baidās no nāves. Šādos gadījumos sapņos redz šķiršanās brīžus, transportu, pārvākšanos. Ja cilvēks neko nezina par nāvi un no tās nebaidās, viņš arī neredz šādus sapņus.

Avots:

press-pulse

Pievienot komentāru