Meganas Mārklas brālis pamatīgi “noliek” savu māsu, sakot, ka viņa ir “neīsta” un izliekas

Mārkls nav redzējis savu māsu kopš 2011. gada, kad Megana ar savu bijušo draugu, filmu prodeucentu Trevoru Englesonu, apmeklēja viņu omītes, Dorisas, bēres Losandželosā.
Ekskluzīvi atklājot informāciju “DailyMailTV”, 51 gadu vecais vīrietis sacīja: “Es neesmu vēl saņēmis ielūgumu, taču vēl ceru tādu saņemt. Būtu ļoti jauki iegūt ielūgumu, tas ļoti daudz nozīmētu mūsu ģimenei.”

“Es tiešām sagaidu ielūgumu un esmu ļoti apņēmīgs doties. Es neredzu iemeslus, kādēļ es nedrīkstētu. Viss paliek kā ir – es esmu ģimene, lai arī cik ļoti mēs būtu attālinājušies.”

Vēstulē, kas tika sūtīta no Mārkla Juniora uz Kensingtona pili, viņš piebilda: “Es nosūtīju vēstuli, kurā īsumā pastāstīju, ka esmu ļoti priecīgs par viņu, kā arī apsveicu un teicu, ka zinu – viņai viss lieliski izdosies.”

Lasi arī: Ja sievietes vārds sākas ar šiem burtiem, tad tikai retais vīrietis spēs tādu sievieti izturēt

“Nē, es neesmu saņēmis atbildi, bet esmu pārliecināts, ka viņa ir aizņemta. Pašlaik uz viņas pleciem balstās ļoti daudz visa kā. Pavisam drīz viņa kļūs par princesi.
No 36 gadus vecās sievietes ģimenes, starp 600 ielūgtajiem viesiem, ir ļauts ierasties tikai viņas mātei, Dorijai Reglandai, 61, un viņas tēvam, Tomasam Mārklam, 73.
Lai gan Meganas brālis vēl cer iegūt ielūgumu un iekļūt viesu sarakstā, viņš atzina, ka viņa un viņas līgavas Darlīnas Blountas, 37, problēmas ar likumu varētu apkaunot topošo karaļnama iemītnieci.

Mārkls Juniors 2017. gada janvārī ticis arestēts, dzērumā turot ieroci pie savas līgavas Blountas galvas. Viņi tika pieķerti noziegumā vecgada vakarā, kad sieviete, iespējams, uzbrukusi viņam alkohola reibumā.

Avots: Daily Mail

Pievienot komentāru