Nosaukti dīvainākie cilvēku vārdi, kuri sabojājuši bērna dzīvi

Jo garāks jo dīvaināks

Pasaulē pats garākais vārds ir ar 1478 burtiem. Tas pieder Indijas iedzīvotājam. Viņa vārds ir Brahmatra, taču šī vārda turpinājums apvieno dažādu vēsturisku nosaukumu, zinātnieku un citu slavenu cilvēku vārdus. Lai izlasītu šo cilvēka vārdu ir nepieciešamas vismaz desmit minūtes.

Vārds, kurš aizliegts ar likumu

Šveicē dzimušas puisītim 1991. gadā vārds tika iedots lūk, šāds – Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116. Liekas, ka tētis aizmidzis uz klaviatūras un nejauši saspaidījis šo kombināciju. Reģistrējot šo vārdu vecākiem tika atteikts. Bērnu vecāki nosauca par Albīnu, taču vecāki līdz 1996. gadam atteicās bērnu reģistrēt un tādēļ tika sodīti ar naudas sodu. Maz ticams, ka ar šādu vārdu bērna liktenis būtu viegls.

Bērnu dīvainākie vārdi, kādi doti ir – Ikea, Supermens, Prezidents, Lego, Google un Q. Šāda tipa vārdi Šveicē ir stingri aizliegti un vecākiem nav iespējas saviem bērniem izbojāt dzīvi ar nepatīkamu vārdu. Ķīnā kāds pāris savam bērnam deva vārdu – @. Tēvs apgalvojis, ka šī zīme cik ļoti vecāki mīl savu dēlu un ciena viņu.

Vēl joprojām nav skaidrs, kādēļ vecāki saviem bērniem grib dot šādus briesmīgus vārdus. Šobrīd daudzās valstīs, piemēram, Maskavā šādi vārdi ir stingri aizliegti ar likumu. Citās valstīs uz ielām var satikt – Terminatoru, Betmenu, Robokopu, Džeimsu Bondu, Rokiju un citus tik pat dīvainus vārdus. Ak jā, ir arī cilvēki ar vārdiem – Harijs Poters, Pokahonta un Hermione Grendžere.

Sveiks, Apendicīt!

Čikāgā ir iespēja sastapt – Apendicītu, Meningītu, Laringītu. Gribās ticēt, ka šiem cilvēkiem ar veselības problēmām nav nekādu problēmu.

avots

Pievienot komentāru