Pašas kaitinošākās sievas saskaņā ar zodiaka zīmi

  1. vieta – sieviete Dvīņi

Spilgta, gaisīga, jautra un viegla. Varētu šķist, kas gan viņā var būt kaitīgs? Viņas neprognozējamība, ļaunatminīgums un mīlestība uz intrigām viņu padara kaitīgu. Šāda dāma dievina radīt sarežģītas situācijas, veidot intrigas.

Pat nodzīvojot ar viņu laulībā 10 gadus, grūti pateikt, ko viņa izdomās šodien – sieviete Dvīnis ir pilna pārsteigumu un kaprīzu. Tāpēc iesakām jau sagatavoties laikus, jo atslābināties neizdosies: viņa taisīs komēdiju, rīkos histērijas, ilgi apvainosies, atgādinās kļūdas, izskaidrosies un flirtēs ar citiem. Turklāt visam atradīsies skaidrs iemesls.

Lasi vēl: Pārsteidzoši garšīgi gurķi mārrutku lapās. Nenožēloju, ka pagatavoju!

  1. vieta – sieviete Auns

Sieviete Auns noteikti nav nevainīga balta aitiņa. Viņas stihija ir kaprīzes. Laulība ar viņu ir kā deja ar uguni. Viņa pārbaudīs tavu pacietību, pieprasīs nocelt zvaigznes no debesīm, bet, kad zvaigznes kritīs pie viņas kājām, sarauks degunu un sacīs: “Tas nav tas, ko es vēlējos”.

Viss, ko var izdarīt vīrietis ar tādu sievieti, ir vai nu aizbēgt, vai būt stingrs. Jebkurā gadījumā visas šīs kaprīzes un emocionālos izlēcienus kompensē viņas kaisle un mežonīgās vēlēšanās.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru