Pēc vecmāmiņas nāves iegūtās pārdabiskās spējas liek man ciest

Sākumā šai sakarā vīrs mēdza arī pajokot, taču tagad viņam pašam reizēm ir bail no manis (pats ir atzinies, ka viņam ir grūti noklausīties tajā, ko reizēm miegā mēdzu stāstīt). Esmu nogurusi un negribu ar to sadzīvot
Es lasu Bībeli un lūdzos, taču nezinu, kā lai dzīvoju tālāk. Ir ļoti grūti pareģot citu cilvēku nelaimes, bet turēt tās sevī ir vēl grūtāk. Es saprotu, ka tas ir ļoti liels grēks, taču esmu strupceļā.

Lasi vēl: Šī būs pati pretīgākā grūtniecības fotosesija, kādu tu būsi redzējis!
Šādi es dzīvoju jau 5 gadus, un jo tālāk, jo trakāk. Šīs velnišķības aizvien pieņemas spēkā. Nejauši sastrīdējos ar savu kaimiņieni un neviļus novēlēju viņai nelaimi. Viņa bija divi pieauguši dēli, kas tai pašā dienā ir gājuši bojā autoavārijā.
Es uzskatu, ka esmu viņus nogalinājusi. Esmu zaudējusi gandrīz visus draugus, pat mana mamma tagad izvairās no manis. Uzzinot par manu problēmu, psihologi atsakās strādāt ar mani, bet garīdznieki vien plāta rokas.

Es vai nu sajukšu prātā, vai arī palikšu vientuļa, un, tad noteikti, sajukšu prātā. Manas meitiņas ir pavisam maziņas un vēl daudz ko nesaprot, taču jau tagad vienai no meitām bērnudārzā jautā, vai tā ir taisnība, ka viņas mamma ir ragana.
Autore: Asola

Avots:

nu-i

Pievienot komentāru