Romas pāvests Francisks noskūpstīja kāda bērna galvu, bet jau 2 mēnešu vēlāk viņa vecāki kļuva par īsta brīnuma lieciniekiem

Vairāku tūkstošu skatītāju priekšā pāvests Francisks bija noskūpstījis meitenītes galvu – un kopš šī brīža ģimene ir svētīta!
Šī satraukumu pilna diena bija galā, un ģimene atgriezās pie savas ierastās dzīves. Viņi itin bieži devās vizītēs pie ārstiem, taču vienmēr ar cerību skatījās nākotnē.

Lasi vēl: Ja jums ir skumji, slikti, vai vientuļi, noteikti izlasiet šo gandrīz 100 gadus veco tekstu

Bet jau 6 nedēļas pēc Džiannas tikšanās ar pāvestu viņi saņēma ziņas, kas robežojās ar brīnumu. Mazulītes smadzeņu izmeklējumi uzrādīja, ka audzējs bija krietni samazinājies, un tas nozīmēja, ka Džianna ir sākusi atveseļoties.

Vai pāvesta skūpstam ir bijis dziedinošs efekts? Mēs nekad nevarēsim rast atbildi uz šo jautājumu, taču ģimene ir pārliecināta savā ticībā „Pilnīgi noteikti šis bijis Dieva skūpsts.”

Noskatieties arī šo video:

Bet vai jūs ticat tam, ka Dievs izmantojis pāvestu, lai dāvātu mazajai Džiannai dziedināšanas brīnumu? Viņas vecāki par to nemaz nešaubās!

Jebkurā gadījumā, meitenītes audzējs ir krietni samazinājies izmēros, un es ticu, ka pavisam drīz viņai izdosies pilnībā atveseļoties. Atbalstīsim viņu šajā cīņā! Spiediet „Like” un dalieties ar šo rakstu!

Avots:

kaifovo

COMMENTS

Pievienot komentāru