Sieva uzzin, ka vīram ārpus viņu laulības ir vēl 47 bērni par kuriem ir noklusēts un tad sākās īstā jautrība

Pārsteidzošā stāsta detaļas parādījās Internetā.

Sieviete internetā izstāstīja interesantu stāstu, kas daudzus vienkārši nošokēja. Sievietes ieraksts ātri vien izplatījās un kļuva populārs.

Saskaņā ar šīs dāmas teikto, viņas vīrs bija spermas donors un paspēja kļūt par tēvu 47 bērniem. Sieviete tāpat piebilda, ka astoņu laulības gadu laikā viņiem ir viens kopīgs bērns. Sieviete jau kopš attiecību sākuma zināja, ka viņas mīļotais bija spermas donors, bet nekad nejautāja, cik bērnu ir nākuši pasaulē, pateicoties viņa ģenētiskajam materiālam.

Dažas dienas pirms ieraksta veikšanas, sieviete painteresējās, cik bērni no viņa ir dzimuši. Viņš atbildēja, ka, saskaņā ar spermas donoru datu bāzi, viņš ir kļuvis par tēvu 47 bērniem.

“Es negaidīju, ka viņu ir tik daudz. Acīm redzot es pieļāvu kļūdu, to nepajautājot agrāk. Es burtiski viņam pateicu “man nospļauties” un “es negribu to zināt”, tāpēc nevaru viņu vainot… Bet 47… Ak Dievs!” – viņa rakstīja.

Lasi vēl: Ko nedrīkst piedot vīrietim. Nekad

Visvairāk sieviete ir nobažījusies par to, ka, iespējams, viņai vecumdienās var nākties palīdzēt visiem vīra pēcnācējiem. Visiem 47 bērniem būs tiesības uzzināt tēva vārdu un kontaktinformāciju, kad viņiem paliks 18 gadu. Viņa piebilda, ka viņa nevarēs to izmest no galvas un vēlas saņemt šķiršanos.

Avots:

positivno

Pievienot komentāru