Sieviešu un vīriešu vārdu salikumi, kuriem ir ideāla saderība

Anna + Jānis

Šie abi vārdi ir ar savu vēsturi. Varētu šķist, ka vārdu savienojums ir nesaprotams, bet tikai šie divi mīlnieki sapratīs par ko iet runa. Viņu attiecību lielākais šķērslis ir vienaldzība.

Vienaldzība spēj abu vidū ieviest strīdus, negatīvu enerģiju un stiprus pārdzīvojumus. Tikai saprotot vienam otru jūs spēsiet dzīvot saticīgi.

Dace + Rolands

Attiecībās ir piezemēti, jo uzskata ka galvenais ir tikai viņu viedoklis un nav svarīgi ko par viņiem domā apkārtējie. Viņi skaidri zina ko vēlas un abi kopā tiecas uz to.

Bez strīdiem, protams, neiztik, bet viņi lieliski spēj vēlāk attiecības atrisināt vienkārši izrunājoties. Dacei ir ļoti grūti Rolandam pakļauties, jo viņi ir pieradusi būt patstāvīga.

Edgars + Gita

Pazīstot viņus visiem uzreiz ir skaidrs, ka šī savienība ir stipra un pat vislielākie šķēršļi nespēs tai ko nodarīt. Viņi ir spējīgi uzvarēt visus baumotājus un nīdējus.

Edgars nekad neļaus Gitai satraukties par sīkumiem un likstām, kas ir nenozīmīgas. Ja spēsiet būs kā viens vesels, tad attiecības būs ilgas un laimīgas.

Elvis + Sandra

Te uzreiz jau viss ir skaidrs! Redzot viņus kopā pat muļķim būs skaidrs, ka šī mīlestība ir stipra un viņi viens otru papildina. Sandra ir uzstājīga, taču viņa vienmēr dara visu, lai otrs partneris justos labi, tiktu mīlēts un netiktu pamests novārtā.

Ja prātā vizualizējam divas gaisā lidojošas sirds pusītes, tad tām apvienojoties ir izveidojies tieši šis pāris. Jūs pat nespēsiet iedomāties, kam viņi ir gatavi iet cauri, lai būtu kopā!

Laura + Pēteris

Varētu likties, ka šis pāris ir izklaidējošs, bet tā nu gan nav! Viņi vienmēr ir smaidīgi, laimīgi un spēj kopā pat citiem uzlabot garastāvokli. Tev būtu jāatcerās – ja kādu no viņiem aizvainosi, tad uzbrukumā ies arī otrs partneris un šī cīņa būs nežēlīga.

Pēteris nevienam neļaus abižot Lauru, jo tieši viņa ir tā, kura atbild par Pētera noskaņojumu. Laura un Pēteri, nedomājiet tikai par apkārtējo viedokli, bet gan padomājiet arī paši par sevi un savu partneri.

avots

Pievienot komentāru