Šīm zodiaka zīmju pāriem ir lemta laulība, bērniņi un mūžīga mīlestība

Ūdensvīrs un Dvīņi

Šīs zīmes skaisti papildina viena otru. Viņi ļoti labi spēj sarunāties un saprast viens otru. Ja Dvīņi ir ļoti ātri un impulsīvi, tad Ūdensvīri ļoti labi spēj tam pielāgoties. Viņi jūtas otra klātbūtnē brīvi un nepiespiesti.

Viņiem ir nepieciešams viens otru papildināt, lai sasniegtu savus mērķus. Viņiem ir līdzīgas vēlmes, un viņiem būs viegli strādāt kopā. Ūdensvīra un Dvīņu savstarpējā saikne ir ļoti dziļa, un viņu mīlestība balstās uz spēcīgu mīlestību un aizrautību.

Svari un Vēzis

Tas ir ideāls pāris. Svari meklē uzmanību un mīlestību un Vēzis to lieliski spēj viņam sniegt. Viņi abi spēj ļoti labi izprast otra partnera iekšējo stāvokli un domas. Viņi bez vārdiem ir spējīgi saprast ko otrs partneris vēlas. Šo divu zodiaka zīmju pāriem ir jācenšās saprast vienam otru arī bez strīdiem un kliegšanas.

Auns un Strēlnieks

Kad šie abi ir kopā, tad viņu dzīve kļūst par vienu nepārtrauktu piedzīvojumu. Šie ir divi piedzīvojumu meklētāji, divi spilgti sapņotāji, divi brīvi putni. Viņi ilgu laiku pārrunā savas idejas un realizē tās kopā. Viņu attiecības parasti sākas ar draudzību, taču laikam ejot šī draudzība var pāraugt lielā mīlestībā.

Dvīņi un Svari

Attiecības starp Dvīņiem un Svariem ir balstītas uz spēcīgām intelektuālajām zināšanām. Abas ir gaisa zīmes un tām raksturīgs akūts prāts. Viņi mīl apgūt jaunas prasmes un zināšanas, kā arī sadarboties viens ar otru. Dvīņi un Svari zina, kā  pareizi atbalstīt savu mīļoto un visu darīs, lai partneris justos labi un komfortabli.

avots

Pievienot komentāru