Tiek uzskatīts, ka dodot bērnam vārdu, vecāki tādējādi veido viņa turpmāko likteni

Tāpat kā jebkura cita mūsu dzīves joma, arī vārda ietekme uz cilvēka dzīvi tika vairākkārt smalki izpētīta. Piemēram, amerikāņu zinātnieki veica pētījumu par bērna vārda ietekmi uz viņa veselību.

Un ieguva vienkārši pārsteidzošus rezultātus! Tika noskaidrots, ka cilvēki, kuru vārds sākas ar jebkuru burtu, sākot ar H (ieskaitot), biežāk par citiem cieš no sirds un asinsrites sistēmas slimībām. Bet cilvēki, kuru vārds citiem šķiet dīvains vai smieklīgs, vecumā vairāk cieš no psihiskiem traucējumiem.

Lasi vēl: Tiek publiskots viens no video, kurā pēdējo reizi redzams Valters
Taču nevajadzētuuzskatīt, ka jūsu zīdainīša nemitīga raudāšana ir saistīta ar nepareizi piemeklētu vārdu. Pirmais bērniņa dzīves gads ir pats grūtākais, nākas sastapties gan ar kolikām, gan zobu šķilšanos, gan reakciju uz laikapstākļu maiņu.

Ja jūs tikai gatavojaties kļūt par vecākiem un šaubāties, vai spēsiet savam bērnam piemeklēt pareizu vārdu, ņemiet vērā šo ieteikumu: uzmanīgi izpētiet vārda nozīmi un izvēlieties tādu, kas būtu saskanīgs ar uzvārdu, patīkams dzirdei un, protams, patiktu jums pašiem!

Avots:

ohrana

Pievienot komentāru