15.jūlijā ”melnā svītra” beigsies šīm 3 zodiaka zīmēm. Viss sliktais paliks aiz muguras

Katra cilvēka dzīvē pienāk melnās dienas un cilvēkam liekas, ka viņš netiks no šīs neveiksmju jūras ārā, taču ar laiku viss nokārtojas. 

Dažreiz naudas trūkums, strīdi, nodevība vai vientulība tik daudz ievelk cilvēku savā ”tīmeklī”, ka izeja nav redzama. Negatīvā enerģija apvij cilvēku. Mēs paši varam vienkārši ņemt un izvilkt sevi no melnās svītras. Neviens to nedarīs mūsu vietā, ja vien liktenis nepalīdzēs spert pirmo soli.

Astrologi paredzēja, ka 15. jūlijs būs neparasta diena, kad Visums un zvaigznes apvieno savu neremdināmo enerģiju un virza šo enerģiju palīdzēt tiem, kuri paši nevar piecelties kājās.

Dažreiz ir ļoti grūti piecelties, nav spēka, tuvumā nav neviena cilvēka, kas saprastu un sniegtu atbalstu. Šādās situācijās glābšanai palīgā nāk neredzami augstāki spēki. Viņi pastiepj tev neredzamu roku un izvilkst tevi  pat no vissliktājās situācijas.

Lasi vēl: Sakot šīs frāzes, vīrietis tevi nekad negribēs precēt, tādēļ nebrīnies, ka nevari sagaidīt bildinājumu

Tas ir tieši tas, kas notiks 15. jūlijā Strēlnieka, Vēža un Ūdensvīra dzīvē, tieši viņus liktenis izvilks no neveiksmēm. Jums viss ies uz augšu un veiksme atgriezīsies pie jums.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru