2018. gada 25. septembris: Pilnmēness un tā ietekme uz dažādām dzīves jomām

Nākamais Pilnmēness būs saistīts ar ugunīgā Auna enerģētiku, tas nozīmē, ka Zemes iedzīvotājiem jārēķinās ar kardinālām pārmaiņām. Daudziem noteikti radīsies iespēja atklāt sev kaut ko jaunu un atrisināt veselu virkni nopietnu problēmu. Izmantojiet Mēness kalendāru, kas palīdzēs jums sasniegt kāroto un samazināt iespējamos zaudējumus.

Pilnmēness iestāsies 25. datumā, kad Mēness ienāks Auna zīmē. Šāds salikums ir nestabils un ļoti tāls no harmonijas. Ar 16. Mēness dienu daudzu dzīvēs ienāks problēmas, taču nav vērts bēdāties, no jebkuras situācijas var gūt labumu. Ievērojiet dažus noteikumus un sekojiet astrologu padomiem, kas noteikti vedīs jūs uz pareizā ceļa, ļaus īstenot jūsu sapņus un gūt maksimālo labumu.

25.09.2018 plkst.12:00 Mēness atradīsies Pilnmēness fāzē, kas iestāsies 25.09.201, plkst.05:55, tā būs 16. Mēness diena, Mēness atradīsies Auna zīmē. Mēness tiks 100% apgaismots. Mēness lēks plkst.18:56. rietēs plkst.06:10.

Finanšu un lietišķā joma

astrologi apgalvo, ka Pilnmēness Auna zīmē rada labvēlīgu enerģētiku krasām pārmaiņām finanšu jomā. Jums radīsies reālā iespēja atbrīvoties no finansiālām problēmām, rast jaunas iespējas panākumu gūšanai, veiksmīgi pabeigt vecus projektus.

25.datumā daudziem izdosies ieraudzīt reālo biznesa, naudas un darba lietu būtību. Šajā laikā viss apkārt notiekošais var atgādināt haosu, taču tajā vienalga spēsiet saskatīt galvenos mērķus un perspektīvas turpmākai attīstībai un labklājības celšanai.

Personīgās dzīves joma

Veltiet laiku atpūtai, nevajadzētu meklēt jaunas iepazīšanas iespējas. esiet pacietīgi un uzmanīgi saskarsmē ar apkārtējiem. Šajā laikā jebkurš sīkums var kļūt par konflikta iemeslu starp jums un jūsu tuviniekiem.

Auns noteikti nespēs sekmēt veiksmi romantisko attiecību jomā. Visas ieplānotās tikšanās tiks pārceltas, visi plāni izjaukti, mierīgu gaisotni nomainīs strīdi. Pacenšaties saskatīt labo, koncentrējāties uz pozitīvām emocijām, nezaudējiet savaldību, tad visas nebūšanas ies jums secen.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru