2018. gada novembris ir īstais laiks, lai uzvarētu loterijā, bet kurā dienā?

Absolūti ikviens var kļūt bagāts – zvaigznes nenosaka ierobežojumus nevienai atsevišķai zodiaka zīmei.

No otras puses, tas ir arī neiespējami tikai pēc vēlmes – jums ir rūpīgi jāanalizē zvaigznāja signāli, lai piedalītos loterijā vēlamajā dienā un uzvarētu.

Auns

Pārmērīga steiga novembrī nesniegs jums neko labu – izmēģiniet mierīgu ritmu, bet rīkojieties gudri. 9.novembrī, būs iespēja izmēģināt labo loterijas biļeti. Nākamā iespēja ir mēneša beigās, kad 27. novembrī būs iespēja izjust lielākas veiksmes ietekmi, spēlējot loteriju.

Vērsis

Jupiters būs tavā pusē. 17.novembrī – lieliska diena, lai uzvarētu un nopelnītu. 29.novembrī jūs varat izmēģināt savu veiksmi, bet tā ir šī mēneša pēdējā iespēja.

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu saprast, ka viņiem būs iespēja uzvarēt jau pašā mēneša sākumā un pašā beigās. Veiksmīgās dienas ir no 25. novembra līdz 27. novembrim.

Šajās dienās būs iespējams paaugstināt likmes, jo veiksme noteikti būs jūsu pusē. Jums galvenais ir šo veiksmi izmantot, jo šajā mēnesī jums veiksmes dienu loterijām būs maz.

Vēzis

No 2.novembra sākas jautrība – vienlaicīga Jupitera un Veneras ietekme paver lieliskas iespējas nopelnīt lielu naudu – ir laiks izmēģināt roku visaktīvākajā spēlē. 25. un 27. novembrī jums noteikti vajadzētu izmantot šo iespēju.

Lauva

Lauvai novembrī būs vairākas laimīgās dienas, tāpēc jums ir jāizmanto jūsu iespēja – neviens nezina, kad nākamā laimīgā diena pienāks. Izmēģiniet savu veiksmi loterijā, spēlējot 5. novembrī, pēc tam 10, 17, 27 un 29 – šīm dienām vajadzētu būt pietiekamām, lai jūs varētu nopelnīt labu summu.

Jaunava

Esiet pacietīgi, jo pašā sākumā jums būs jāgaida. Mēneša sākums nav domāts jums. Mēneša beigas ir jūsu. Mēneša pēdējās dienas palīdzēs jums pelnīt naudu.

Svari

Svariem ir diezgan interesants laiks. Labākās dienas – tās ir 2., 9. un 17. novembrī. Saules, Marsa un Jupiteras harmonija palielinās jūsu izredzes uzvarēt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru