28.oktobris būs pati veiksmīgākā rudens diena, tādēļ nekavējies un uz šo dienu ieplāno lielus plānus

Astrologi uzskata, ka oktobra beigās pienāks visa rudens labvēlīgākā un veiksmīgākā diena, jo Svaru zīmē ienāks uzreiz divas planētas.

28. oktobrī un nākamajās pāris nedēļās mums visiem būs lieli panākumi mīlestībā un finansēs, un nebūs jāmeklē nekādi kompromisi. Būs iespējams veikt darbu, apvienojot to ar mīlas lietām.

28. datumā notiks kaut kas ļoti interesants un labvēlīgs. Divas planētas iekļūs Svaru zīmē un tikai ar dažu minūšu kavēšanos. Mēs runājam par Venēru un Merkuriju. Šīs ir divas vissvarīgākās planētas  debesīs, jo Venēra ir atbildīga par mīlestības sfēru, bet Merkurs – par finansēm, raksta dailyhoro.ru.

Lasi vēl: Psihologs izskaitļo ko nozīmē ja cilvēks ļoti mīl kaķus. Psihologi apgalvo, ka tas ir nopietns iemesls aizdomāties

Svari ir harmonijas un vienotības simbols, tāpēc divu planētu vienlaicīga iekļūšana šajā zīmē nozīmē, ka planētas varēs “apvienoties”. Venēra un Merkurs viens otru neapslāpēs. Tas nozīmē, ka 28. oktobrī un nākamajās pāris nedēļās mums visiem būs lieli panākumi mīlestībā un finanšu sfērā.

Šo dienu pavadi harmonijā ar sevi un tad viss izdosies!

Avots:

vesiskitim

Pievienot komentāru