3 faktori, kuri ļaus tev kļūt īstu veiksminieku. Tu pat iedomāties nespēj, cik kardināli mainīsies tava dzīve!

Vairāki cilvēki cieš no hroniskām neveiksmēm. Kāds tiek atlaists no darba, citam nozog jaunu automašīnu. Citiem, gluži pretēji, viss rit kā pa diedziņu. Priekšniecība pastāvīgi slavē, izmaksā prēmijas un paaugstina amatā. Bet tu vienmēr vari mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tajā pašā laikā svarīga ir iekšējā attieksme, kā arī spēcīga vēlme sasniegt pārticību un gūt panākumus visās dzīves jomās.

Šodien vēlos tevi iepazīstināt ar trim veiksmes faktoriem, kas var strauji izmainīt tavu dzīvi.

1.veiksmes faktors: skaidrība

Skaidrība nozīmē, ka tu precīzi zini, ko vēlies. Skaidrība nodrošina 80 procentus veiksmes un ir pats svarīgākais veiksmes faktors. Visiem veiksmīgiem cilvēkiem ir absolūti skaidrs, ko viņi vēlas un kas viņiem jādara, lai iegūtu to, ko vēlas.

Savukārt neveiksmīgam cilvēkam, kā likums, ir diezgan neskaidrs priekšstats par to, ko viņš grib no dzīves.

Viens no vienkāršākajiem vingrinājumiem, ko vari veikt, lai kļūtu veiksmīgs, ir vienkārši paņemt papīra lapu un uzrakstīt sarakstu ar 10 mērķiem, ko vēlies sasniegt tuvāko 12 mēnešu laikā. Piekrītu, tas tiešām ir ļoti vienkāršs vingrinājums!

Tomēr to pilda tikai 10 procenti cilvēki. Tas ir pārsteidzoši, bet tieši šie 10 procenti arī iegūst visus labumus, par kuriem citi tikai sapņo.

2.veiksmes faktors: aktivitāte

Aktivitāte izpaužas lietu skaitā, ko tu paveic. Ja tu dari daudzas lietas, tas palielina iespējamību, ka dažas izdarīsi pareizi, īstajā laikā un pareizajā virzienā.

Piemēram, ja tu met basketbola bumbu grozā neskaitāmas reizes, tad vairojas varbūtība, ka reiz tu tajā trāpīsi.

Tas pats attiecas uz biznesu un dzīvi. Visi veiksmīgi cilvēki ir orientēti uz darbībām, kas noved pie konkrētiem rezultātiem.

Lai veiktos, tev jāveic vairāk darbību, kas noved pie rezultātiem. Jo vairāk tu dari, jo vairāk enerģijas tev ir. Jo vairāk darbību, jo vairāk pieredzes. Jo vairāk pieredzes, jo vairāk pozitīvu rezultātu tu sasniegsi. Bet tas nozīmē, ka tu noteikti kļūsi par veiksmīgu cilvēku.

3. veiksmes faktors: enerģija

Enerģija ir veiksmes atslēga. Redzot, cik daudz spēj paveikt daudzi veiksmīgi cilvēki, šķiet, ka viņiem ir daudz vairāk enerģijas nekā pārējiem. Gandrīz visi veiksmīgie “laimes lutekļi” ceļas agri no rīta. Viņi strādā daudz stundu dienā, veltot darbam pat vakara stundas. Tajā pašā laikā viņiem atliek pietiekami daudz enerģijas mācībām. Šie cilvēki iegulda laiku, lai attīstītu sevi, savu biznesu vai karjeru.

Zinātnieka Tomasa Stenlija pētījumā, kurā viņš un viņa komanda intervēja 2500 miljonāru, 84 procentu bagātnieku, teica, ka viņi kļuvuši finansiāli neatkarīgi, pateicoties disciplīnai un smagam darbam. Tāpat miljonāri akcentēja, ka visas dzīves gaitā bijuši gatavi strādāt vairāk un ilgāk nekā vairums citu ļaužu.

Lasi vēl: No maza ciematiņa uz dzemdību nodaļu atveda 17 gadīgu meiteni, pēc īsa brīža viss slimnīcas personāls atradās palātā

Bet rakstnieks Stīvens Leokoks reiz teicis: “Es ticu veiksmei! Jo vairāk strādāju, jo labāk man veicas.”

Ja vēlies, lai tev veicas, atrodi sevī enerģiju, pateicoties kurai dienas gaitā izdarīsi vairāk lietu nekā citi. Un veiksme pavērsīs savu vaigu pret tevi!

COMMENTS

Pievienot komentāru