3 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces var aizvilt tavu vīrieti. Piesargies no viņām un nenovērtē draudus par zemu!

Sievietes, kuras dēvē par vīriešu aizvīlējām, dzīvo pēc principa: “ēdiens vienmēr labāk garšo kāda cita šķīvī.” Viņas necenšas atrast uzticamu un vientuļu vīrieti, bet tādu, kurš jau ir nopietnās attiecībās un ir pierādījis savu vērtību praksē. Lūk, vairāki dāmu vārdi, kuru īpašnieces var izpostīt ģimenes dzīvi, aizviļot vīrieti.

Elizabete

Elizabete izceļas ar augstu inteliģenci un vērīgumu. Sieviete ar šo vārdu ir pieradusi iegūt visu, ko vēlas. Šī dāma zina, kā izvirzīt sev reālus mērķus, un saprot, kā savu dzīvi padarīt vieglāku.

Elizabete nekad nedarīs bezjēdzīgu darbu un netērēs laiku kaut kam, kas viņai nepatīk. Tāpēc nebrīnies, ka šī sieviete var viegli aizvilt vīrieti no ģimenes. Viņa tajā nesaskata neko sliktu. Veselīgu egoismu var nodēvēt par viņas galveno rakstura īpašību.

Elizabete ir pieradusi domāt tikai par sevi, citu emocijas vai pārdzīvojumus viņai neņem vērā. Un vīrietis, kurš jau ir attiecībās, vienmēr šķiet veiksmīgāks. Tomēr jāņem vērā, ka Elizabete nekad neizdarīs pirmo gājienu. Viņa var vienkārši atbildēt uz flirtu no vīrieša puses.

Sofija
Sofiju nevar saukt par viltīgu vai ļaunu. Sofijai ir svarīgs komforts un pārliecība par nākotni. Šā vārda īpašnieces bieži ir kaprīzas un savtīgas.. Sofija ir pieradusi iegūt visu, kas viņai patīk.

Viņai ir arī pievilcīgs izskats, kas ir piesaista vīriešus. Sofijai ir daudz pielūdzēju, kuri pastāvīgi izrāda interesi un kaut kādā veidā viņai palīdz.

Ar laiku Sofija sāk saprast, ka vīriešus var izmantot savā labā. Šī dāma zina, kā izdevīgi manipulēt un par sevi allaž atstāj patīkamu iespaidu. Viņai vīrieša statuss nav svarīgs, jo vairumā gadījumu viņu interesē kas cits. Un – jau kaut ko gribas, kāpēc atteikties? Jo īpaši tad, ja pat vīrietis pirmais izrāda uzmanību.

Agate
Agate nozīmē “laipna un laba”. Sievietēm ar šo vārdu ir daudz pozitīvu īpašību. Bet pats svarīgākais šīm dāmām ir ģimene un personīgā labsajūtas. Agate var lepoties ar labu audzināšanu, saimnieciskumu, koķetumu un rotaļīgumu.

Problēma ir tā, ka Agatei ir grūti izveidot ilglaicīgas attiecības ar vīriešiem. Stiprā dzimuma pārstāvji viņu bieži maldina vai izmanto. Tāpēc nevajadzētu brīnīties, ka Agate pārstāj uzticēties vīriešiem un nereti nosliecas uz veselīgu egoismu.

Lasi vēl: Mācītājs prasīja bērnu nama darbiniecei: “Kādēļ visi bērni klusē? Neviens neraud…” Atbilde atstāja rētu viņa sirdī

Šī dāma var aizvilināt vīrieti no ģimenes aiz garlaicības vai vēlmes atriebties par viņai nodarītajām sāpēm. Bet – ja Agatei izdodas atrast sevis cienīgu vīrieti, viņa veltīs lielu daļu enerģijas, lai ģimenē valdītu omulīga gaisotne.

COMMENTS

Pievienot komentāru