3 visefektīvākie rituāli grūtniecībai: ar to palīdzību veselīga bērniņa ieņemšana būs vienkāršāka

Mūsdienu pasaulē paliek arvien mazāk cilvēku, kuri tic maģiskajiem spēkiem. Bet tas izrādās veltīgi, jo dažas metodes ir sevi parādījušas diezgan labi.

Tas attiecas uz grūtniecības buramvārdiem. Šis paņēmiens palīdz tām sievietēm, kuras ilgstoši nevar palikt grūtas no sava mīļotā vīrieša un vēlas ar maģijas palīdzību to labot.

Pirmais maģiskais rituāls ūdenī

Šī metode ir pierādījusi savu efektivitāti daudzos gadījumos. Lai veiktu rituālu, jums jāpiesaista pieaicināta persona, kas apvārdos jūsu grūtniecību. Ir nepieciešams rītausmā piepildīt vannu, un meitenei, kas vēlas bērnu, jāstāv tās priekšā. Viņai vajadzētu vienu pēdu ielikt vannā, bet otra jātur uz grīdas.

Sievietei jābūt tērptai naktskreklā. Cilvēkam, kas apvārdo grūtniecībi, jāpasaka buramvārdi 3 reizes (tos var atrast jebkurā portālā). Pēc pabeigšanas šim cilvēkam jānoslauka seja ar apvārdotās sievietes naktskrekla apakšmalu pulksteņrādītāja virzienā.

Otro rituālu veic ar pītu virvi

To veic pati topošā māte. Jums ir nepieciešams pakārt garu virvi klusā vietā. 40 dienas jums katru nakti jāpiesaista viens mezgls uz šīs virves, vienlaikus lasot lūgšanas un burvestības par grūtniecību. Jums jāizvēlas kāda viena veida lūgšana un visu šo laiku tā jālasa.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru