4 zodiaka zīmes ar pašu sarežģītāko likteni. Būs iespējams pat ļoti grūti, bet tev nāksies tikt tam pāri

Svari ir pārāk atkarīgi no apkārtējo cilvēku viedokļiem, tāpēc vienmēr rīkojos skatoties uz citiem un ieklausoties svešos viedokļos. Bet svešu cilvēku padomi nebūt ne vienmēr ir kompetenti, bet reizēm vispār absolūti pretēji vajadzīgajam.

Visas dzīves mācības Svarus ved tikai uz vienu – viņiem vajag izveidot savu viedokli, jāiemācas to aizstāvēt un nedrīkst baidīties uzņemties uz sevi atbildību.

Skorpioni ir pārāk pieraduši paļauties tikai uz sevi un uzskata, ka paši rada savu likteni. Tieši par to arī viņiem nākas samaksāt.

Liktenis pieņem viņu izaicinājumu un, redzot cienīgus pretiniekus, sāk spēlēt, pārvēršot viņu dzīvi par šķēršļu sēriju. Liktenis mēģina viņos pamodināt pazemību un spēju pielāgoties apstākļiem.

Lasi vēl: Kādi likteņa līkloči oktobrī gaida katru horoskopa zīmi. Prognozē šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs

Liktenis liek saprast, ka elastīgums, iecietība un spēja izvairīties no šķēršļiem nav gļēvulība, bet gan stratēģija. Skorpioniem jāiemācās paļauties ne tikai uz savu spītību, bet arī intuīciju.

Liktenis pārmāca Skorpionus ar labiem nolūkiem, cenšoties viņus padarīt neuzvaramus. Tāpēc nevajag liktenim pretoties, jo jau sen ir zināms, ka rīcības spēks ir vienāds ar pretestību.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru