Kādi likteņa līkloči oktobrī gaida katru horoskopa zīmi. Prognozē šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs

Gribi uzzināt kādus dzīves pavērsienus gaidīt drīzumā? Meklē atbildes mūsu svaigajā horoskopā, ko sastādījis megapopulārā šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahims Vafa. 

Auns

Auniem oktobris būs saspringts laiks. Lai atrisinātu visas problēmas, būs jāpieliek daudz pūļu, tomēr galvenos uzdevumus šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem izdosies veiksmīgi paveikt. Auniem ieteicams vairāk laika veltīt pilnvērtīgam miegam un rūpēm par veselību.

Vērsis

Vērsim šis gads ir bijis sarežģīts, taču tagad nedienām pienācis gals. Šis mēnesis dāvās tev iekšēju mieru. Turklāt oktobrī tu vari darīt kaut ko jaunu un interesantu, drosmīgi realizējot savas radošās ambīcijas.

Dvīņi

Dvīņiem jāliek aiz auss, ka nevajag apstāties pie sasniegtā. Tev arī jābūt uzmanīgākam saskarsmē ar apkārtējiem. Ja rodas nesaskaņas, labāk tās atrisināt uzreiz un neļaut konfliktam ieilgt.

Vēzis

Šoruden Vēžiem vajadzētu veltīt vairāk laika savai ģimenei un lieki netērēt spēkus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem oktobrī ieteicams koncentrēties uz konkrētiem mērķiem un izvairīties no atklātiem konfliktiem.

Lauva

Lauvām ieteicams būt drosmīgākām un īstenot savas idejas pat tad, ja kādam tās šķiet pārāk neparastas. Turklāt oktobrī tev jāvelta vairāk uzmanības ģimenes locekļiem.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes ar pašu sarežģītāko likteni. Būs iespējams pat ļoti grūti, bet tev nāksies tikt tam pāri

 

Jaunava

Garlaicība un vienmuļība Jaunavu dzīvē būs īslaicīga –tev jāpacenšas pārdzīvot šo nepatīkamo periodu. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kārtīgi atpūties. Ja apstākļi to neļauj, izgudro interesantu nodarbi, kas palīdzēs atjaunot spēkus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru