5.jūlijā gaidāms mēness aptumsums. Grūts periods ir gaidāms šīm 4 zodiaka zīmēm

2020. gada 5. jūlijā notiks trešais vasaras aptumsums. Tas būs Mežāža zīmē. Tiks novērots aptumsums: Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Antarktīdā, Rietumeiropā un Dienvideiropā, Āfrikā.

Mežāža zīme, kurā notiks aptumsums, personīgā līmenī simbolizē mūsu mērķus, profesionālos sasniegumus. Tādēļ šis aptumsums var izraisīt pārmaiņas karjerā, darba posma pabeigšanu vai darba maiņu. Šajā laikā kļūs skaidrs, kurš darbs un uzņēmumi nes augļus un kuri būs jāpabeidz, jo tie nav sevi attaisnojuši.

Aptumsuma laikā ikvienam jāizlemj, kurā virzienā turpināt kustību. Var būt nepieciešams pārskatīt iepriekšējos līgumu nosacījumus, sadarbību. Šis laiks var būt labs lietu, projektu, līgumu pabeigšanā.

Šajā laikā jums jācenšas kontrolēt savas emocijas, jo aptumsuma ietekmē ir iespējami emocionāli uzliesmojumi un garastāvokļa nestabilitāte. Pārmērīgas emocijas var negatīvi ietekmēt ģimenes attiecības.

Dienās, kas atrodas netālu no aptumsuma, nevajadzētu pieņemt liktenīgus lēmumus, jo tie var būt kļūdaini. Nākamo trīs mēnešu laikā mums jāatrod līdzsvars starp darbu un ģimeni, stingra struktūra, ierobežojumi un spēja pielāgoties.

Bīstamākais periods gaidāms no 3. līdz 8. jūlijam. Šajās dienās nemēģiniet parādīt savas sliktākās rakstura iezīmes. Tās ilgstoši var sabojāt jūsu attiecības starp draugiem un ģimeni.

Pirmkārt, aptumsums skars Mežāzi, bet tas attiecas arī uz citu zīmju pārstāvjiem: Vēzis, Svari un Auns.

Īpaši aptumsums skars tos, kas dzimuši:

– Mežāzis no 30. decembra līdz 6. janvārim;

– Vēzis no 3. līdz 8. jūlijam;

– Svari no 4. līdz 9. oktobrim;

– Auns no 30. marta līdz 5. aprīlim.

Mēness aptumsuma ietekme uz jūsu dzīvi būs pozitīva, ja jūs pieņemat Mežāža zīmes Zemes enerģijas – kārtību, kontroli, atbildību. Ja jums ir skaidrs mērķis dzīvē un jūs pārliecinoši virzāties uz to.

Lasi vēl: Šie sieviešu vārdi tiek atzīti par pašiem skaistākajiem un ar vislabāko enerģētiku

Šajā gadījumā aptumsuma ietekmē jūs gaida ļoti produktīvs laiks, kad jūsu priekšā atveras jaunas iespējas, un jūsu ietekmes uz pasauli un citiem cilvēkiem robežas paplašinās.

Jūs varat sagaidīt atlīdzību par rūpību, smago darbu, profesionalitāti, kas ļaus jums tuvināties mērķim. Mēness aptumsums ir individuāls un atkarīgs no personīgā horoskopa. Daudziem šis aptumsums būs grūts.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru