5 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada vasara būs īpaši veiksmīga, piepildīsies sen loloti sapņi

Svari

Svari kaut kādu iemelsu dēļ pat negaida veiksmīgas dienas. Skumjas tik ļoti pārņēmušas dažus šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, ka viņiem šķiet neiespējami ieraudzīt gaismu.

Steidzam iepriecināt, ka spilgta gaisma veiksmes veidolā jau dodas pie jums. Gaidiet ciemos vasaras sākumā. Veiksme būs tik apžilbinoša, ka pirmajā mirklī tas šķitīs neticami un neiespējami.

Tāpat tieši no pašiem Svariem ir atkarīgs tas, cik ilga būs šī veiksmes josla. Mēģini šajā laikā paust tikai pozitīvas emocijas. Zināms taču, ka viss atgriežas trīs reiz vairāk atpakaļ.

Lasi vēl: Manas orhidejas – mans lepnums! Es tās pavairoju ar vienu īpašu veidu un es to jums atklāšu

Auns

2019. gada vasaras sākumā Auniem burtiski atvērsies tās durvis, pie kurām viņi tik ilgi un neveiksmīgi būs klauvējuši. Tā nebūs likteņa dāvana, bet apbalvojums par izrādīto neatlaidību.

Lai nu kas, bet Auni prot būt spītīgi un panākt savus mērķus. Ir pienācis laiks gūt savas spītības augļus. Auni var pilnīgi pelnīti lepoties ar saviem panākumiem.

Šajā laikā Auniem labāk dot grūdienu un pielikt piepūli kadai jaunai lietai, tam, ko tu jau sen esi vēlējis iegūt savā dzīvē, bet nav izdevies dabūt.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru