6 lietas automašīnā, kuras vajadzētu pārbaudīt vismaz reizi nedēļā, lai viņa jums kalpotu ilgi

Darba šķidrumi

Normālai automašīnas darbībai nepieciešams labs kvalitatīvu un pareizu šķidrumu daudzumu. Galvenā nepieciešamība ir pārbaudīt eļļas daudzumu kastē, dzinējā, bremžu šķidrumā, kā arī uzmanīt antifrīzu. Ir svarīgi uzraudzīt to līmeni un stāvokli. Ja eļļa vai antifrīzs ir vecs, ir vērts tos nomainīt.

Stūres sistēma

Nav jēgas izskaidrot, cik svarīgs šīs sistēmas stāvoklis ir braukšanas drošībai. Pat nepieredzējuši autovadītāji saprot, ka, pagriežot stūri, nedrīkst būt neparastas skaņas vai grūtības. Pretējā gadījumā jums jāsazinās ar ekspertiem, kas atradīs problēmas cēloni un to novērsīs.

Riteņi

Regulāri jāpārbauda arī riepu spiediens. Ja tas ir samazinājies, tad riteņi jāpiepumpē. Ir arī svarīgi pārbaudīt riepu bojājumus un protektora stāvokli.

Lasi vēl: Ir daudz vienkāršāks veids, lai iznīcinātu laputis un šo līdzekli var iegādāties jebkurā pārtikas veikalā

Tādējādi, iztērējot diezgan maz laika un pievēršot uzmanību savi automašīnai, jūs varēsiet noteikt problēmu klātbūtni laikā un kopumā palielināt drošību uz ceļa.

Starp citu, jums ir arī jāpievērš uzmanība tam, kādas krāsas dūmi nāk no izplūdes caurules. Šāds indikators var vēstīt par dažādām problēmām.

Avots:

zen

COMMENTS

Pievienot komentāru