6 sieviešu vārdi, kuri ir aizsargāti no melnās maģijas. Pilnīgi iespējams, ka tev kāds no šiem ir!

Izvēloties savam mazulim vārdu, vecāki vēlas, lai tas ne tikai iegūtu skaistu nozīmi un priecētu ausis, bet arī nestu pozitīvas enerģijas vēstījumu.

Galu galā vārds bērnam ir arī sava veida amulets, kas neļauj negatīvi ietekmēt maigu bērna dvēseli. Starp daudzajiem sieviešu vārdiem ezoteriķi izceļ sešus ar visspēcīgāko enerģiju, kas nepieļaus nekādu ārēju ietekmi uz viņu īpašniecēm. Šiem vārdiem piemīt tāds spēks, ka tie spēj izturēt pat melnās maģijas iedarbību.

Margarita ir vismīļākais vārds tiem, kuri pārzina ezotēriskās mācības. Tas nesējam nes spēcīgu aizsardzību pret visa veida maģiskām ietekmēm.

Ne enerģijas postījumi, ne ļaunā acs nav tik briesmīgi šī enerģētiski spēcīgā vārda īpašniecei. Margarita ir spītīga, neatlaidīga un neatkarīga. Viņa zina, kā izvirzīt sev skaidrus mērķus, un savus plānus vienmēr pārvērš realitātē. Viņas dzīvē neļauj nevienam sevi maldināt.

Kopš bērnības Verai ir mierīgs, līdzsvarots raksturs. Viņa atšķiras no citiem ar piesardzību un neticamu intuīcijas izjūtu. Viņa savu dzīvi var veltīt loloto sapņu piepildīšanai un noteikti sasniegs izvirzīto mērķi. Neatkarīgi no tā, kā apstākļi attīstās, neatkarīgi no tā, kādi šķēršļi viņai traucē, viņa nekad nepadosies un nepadosies saviem plāniem.

Aleksandra ir vārds ar īpašu gaismas enerģiju. Tas pilnībā attaisno tā cildeno “cilvēku aizstāvju” nozīmi. Šī vārda nesējas ir spēcīgas un izlēmīgas. Viņas nevar izturēt netaisnību un vienmēr aizstāv vājos.

Aleksandrā pārsteidzošā veidā spēks un drosme tiek apvienoti ar trauslumu un sievišķību. Viņa nekad nav apmierināta ar mazajiem plāniem un izvirza vis ambiciozākos mērķus sev. Tas palīdz vārda īpašniecei sasniegt veiksmes augstumus.

Darja ir vārds ar pārsteidzoši vieglu auru. Jebkurš negatīvs vārds, kas vērsts pret Darju, tiek atspoguļots no viņas it kā no spoguļa un pilnībā atgriežas pie otra cilvēka atpakaļ.

Vārda nesējas var lepoties ar pārsteidzoši precīzu intuīciju. Viņas spēj sajust briesmas, kas viņas apdraud, un savlaicīgi veikt darbības, lai to novērstu. Darja var arī novērst nepatikšanas no mīļajiem, brīdinot viņus par gaidāmajām nelaimēm.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām vajadzētu pārcelties uz citu valsti. Tici vai ne, bet tas padarīs tavu dzīvi laimīgāku!

Marija ir unikāls vārds, kas populārs visā pasaulē. Tas padara vārda nesēju praktiski neievainojamu maģiskos uzbrukumos. Marija ir spēcīga, gudra persona.

Un viņas tīrā dvēsele, apbrīnojamā laipnība un gaisma, dod Marijai aizsardzību no ”slikto” cilvēku dusmām un skaudības. Tomēr viņai ir maz ienaidnieku. Viņu apkārtējie cilvēki mīl un viņai dzīvē ir paveicies ar vārdu.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru