6 zodiaka zīmes, kas no maija līdz decembrim noņems celibāta vainagu: beidzot pienāks ilgi gaidītā laime

Tie, kuriem ilgstoši neveicās mīlestībā, 2019. gadā spēs iegūt laime. Astrologi stāsta, kuriem beidzot izdosies satikt savu likteni.

Skorpions

Skorpionam ir visas iespējas pēc ilgiem vientulības gadiem un neveiksmīgiem romāniem kļūt par ļoti laimīgu cilvēku. Astrologi apgalvo, ka liktenīga iepazīšanās var notikt jebkurā laikā, bet vislielākā iespēja starpsezonā.

Tieši pavasaris un rudens var dāvināt tev liktenīgu tikšanos. Tevi sagaida aizraujoši romāni. Neskatoties uz to, ka tu esi piesardzīgas zīmes pārstāvis, tevi sagaida ātras kāzas, jo tāpat skaidrs, ka esat radīti viens otram. Nav ko gaidīt un pārbaudīt attiecības.

Vēzis

Tevi sagaida īsta mīlestība. Astrologi ir pārliecināti, ka veiksme tevi sagaida pavasarī un vasaras sākumā. Tieši šis siltais, priecīgais laiks dos tev iespēju iepazīties un ievest brīnišķīgu cilvēku savā dzīvē.

Savukārt šis cilvēks tevi ļoti mīlēs. Vientuļie Vēži ātri izšķirsies par kāzām un pat ģimenes papildinājuma radīšanu. Citi vilks līdz pēdējam, aizbildinoties uz pagātnes bēdīgo pieredzi, bet arī 2019. gada beigās spers izšķirošo soli.

Jaunava

No maija līdz decembrim tev ir visas iespējas sākt jaunu dzīvi, tostarp pārskatīt savas personīgās dzīves orientierus. Astrologi ir pārliecināti – ja kaut kas ir nogājis ne tā, tātad, tad tu pats būsi kļūdījies. Izdomāji sev viltus ideālus vai, pats to nemanot, būsi piesaistījis ne tos cilvēkus. Toties tagad viss būs pa jaunam.

Sākumā tev vajag veikt garu sevis izzināšanas un sevis pilnveidošanas ceļu, un pēc tam, vasaras beigās vai rudens sākumā, satikt savu mīlestību. Tās būt spēcīgas un cieņpilnas divu cilvēku attiecības, kuri viens par otru rūpējas un ir laimīgi, ka beidzot viens otru ir satikuši.

Mežāzis

Tu esi ļoti mierīgs cilvēks, bet neviens nezina, cik ļoti tev ir vajadzīgas dziļas un spēcīgas jūtas. Tieši tāpēc daudzi no tevis pat baidās. Tomēr no maija līdz decembrim tevi sagaida tikšanās ar savu likteni, to pašu cilvēku, kurš tevi padarīs nedaudz laimīgāku un pārliecinātāku par sevi.

Kopā ar viņu tu radīsi savu īpašo pasauli, kas būs pieejama tikai jums diviem, kur būs silti un mierīgi. Starp citu, tieši ar šo cilvēku tu pirmo reizi dzīvi gribēsi bērnus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru