8 bīstamas dienas 2019. gada janvārī. Kas sakāms astrologiem?

13.Janvāris

Liktenīgo datumu – “13” pastiprinās Neptūna un Jupitera kvadrāts, un daudziem tas radīs naudas zaudējumus. Šādās dienās ir ļoti viegli kļūt par negodīgu cilvēku upuriem. Būs daudz vieglāk kādu maldināt, un ir gandrīz neiespējami atšķirt patiesību no meliem.

Astrologu padoms: “Šajā dienā nepiedalies nekādos riskantos pasākumos, kas saistīti ar finanšu sfēru.”

18.Janvāris

Saskaņā ar pareizticīgās baznīcas kalendāru, 18. janvāris būs Zvaigžņu dienas priekšvakars – lielas brīvdienas dabā. Šajā dienā iespējamas astronomiskas kataklizmas, ko izraisīs Saules un Urāna kvadrāts. Šajā dienā lietas var virzīties ne pēc plānotā scenārija, kas sarežģīs kontroli pār situāciju kopumā.

Padoms: “Par spīti gaidāmajām grūtībām, astrologi norāda, ka nevajadzētu baidīties no pielāgošanās jauniem apstākļiem šajā dienā vai ļauties panikai. Emocijas šajā gadījumā būs slikts padomdevējs.”

20.Janvāris

Divas no spēcīgākajiem planētām – Mars un Saturns sāks konfrontāciju un radīs virkni nepatikšanas. Sabiedrībā būs dzirdami skaļi skandāli. Agresijas līmenis sasniegs kritisku līmeni, un negadījumu skaits dramatiski palielināsies. Gaisā būs jūtama paaugstināta trauksmes un baiļu sajūta.

Astrologi padoms: “Izvairies no vietām, kur sastopami lieli cilvēku pūļi, un esi uzmanīgs pie automašīnas stūres.”

Lasi vēl: 3 lietas, kas noteikti jāpaspēj izdarīt pirms Jaunā gada, lai tas būtu veiksmīgs

22.Janvāris janvārī notiks mēness aptumsums, kas sakrīt ar Neptūna un Venēraskvadrātu. Šī astroloģiskā parādība būs provokators problēmām cilvēku attiecībās. Emocionālais fons būs nestabils. Parasti šādos brīžos daudzi cilvēki pārvērtē savas vērtības, apcer vilšanās tuvos cilvēkiem vai ideālos.

Astrologu padoms: “Šajā dienā saglabā mieru un garīgo līdzsvaru! Pacenties atiet no negatīvām domā un kaitīgiem ieradumiem!”

23.Janvāris

Vēl viena nepateicīga diena planētu stāvokļa ziņā. Kolektīvos situācija būs saspringta, bet noskaņojums – sarežģīts.

Astrologu padoms: “Speciālisti aicina izvairīties no nevajadzīgas steigas, kura var kļūt par kavēkli mērķu sasniegšanai. Tāpat nav nepieciešams ieciklēties uz sīkumiem, bet tā vietā labāk enerģiju novirzīt cienīgām nodarbēm”.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru