8 bīstamas dienas 2019. gada janvārī. Kas sakāms astrologiem?

Pirmais ziemas mēnesis saistās ne tikai ar patīkamiem notikumiem. Janvārī būs uzreiz divi aptumsumi, tāpēc šis laiks būs saspringts. Situāciju sarežģīs arī disharmoniskais planētu stāvoklis.

Astrologi rekomendē piesardzīgi attiekties pret to, vai janvāra sākumā ir vērts uzreiz pēc svētkiem aktīvi iesaistīties darba aktivitātēs, jo šāds režīms daudziem var radīt negaidīti sarežģītus brīžus. Piebremzējot ar darba ritmu, tu sevi pasargāsi no vairākām problēmām.

2.Janvāris

Šajā dienā Saturns un Saule būs konfliktējošā stāvoklī, un turklāt šo planētu sadursme notiks Mežāža zvaigznājā, kas vēl vairāk palielinās negatīvismu.

Vispirms šāds sarežģīts astroloģiskais duets ietekmēs attiecības starp cilvēkiem. Visiem konfliktiem nebūs loģisku iemeslu, un to būtība būs pilnīgi emocionāla. Tā rezultātā būs ļoti grūti atrast savstarpēju sapratni, tāpēc svētku noskaņojums var mainīties uz pesimistisku.

Astrologu padoms: “Nodarbojies ar garīgu praksi vai paliec vienatnē ar sevi! Centies pēc iespējas neiesaistīties nekādos provokatīvos strīdos!”

6.Janvāris

Šajā dienā daļējs saules aptumsums sakrīt ar jauno mēnesi, un šim notikumam būs arī negatīva nozīme. Problēmas var rasties jebkurā jomā. Satraukums sabiedrībā,strīdi ar draugiem, strīdi ģimenē, materiālās problēmas – tas viss būs planētu negatīvās enerģijas rezultāts.

Astrologu padoms: “Pabeidz iesāktās vai tekošās lietas laikā, un neiesaisties apšaubāmās avantūrās!”

8.Janvāris

Šajās dienās astronomiskās ietekmes spiediens nedaudz mazināsies, taču situāciju sarežģīs Merkura un Marsa kvadrāts. Parasti šis planēt stāvoklis var radīt jebkādas tehniskas kļūmes, ārkārtas situācijas un neparedzētus apstākļus. Arī kolektīvos sakarsīs saspringtas situācijas un pazudīs sapratne.

Astrologu padoms: “Centies šajā dienā izvairīties no vietām, kur atrodas liels cilvēku skaits! Pievērs īpašu uzmanību ikvienai lietai un visam! Uzmanīgi pārbaudi ienākošo informāciju! Atrod sev nodarbi, kurā tu varēsi strādāt vienatnē.”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru