Notiks sanāksme par ielu tīrīšanas darbiem Rīgā

Tuvojoties Spodrības mēnesim, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ceturtdien, 5.aprīlī, plkst. 12.00 rīkos izbraukuma darba sanāksmi par plānotajiem ielu tīrīšanas un uzkopšanas darbiem galvaspilsētā.

Sanāksme notiks Anniņmuižas bulvārī 85, blakus sabiedriskā transporta pieturvietai “Anniņmuižas parks”, kas atrodas netālu no medicīnas centra “Elite”. Tajā piedalīsies Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins, kā arī ielu uzturēšanas uzņēmumu pārstāvji un Pārdaugavas izpilddirekcijas vadība.

Amatpersonas ar ceļu uzturētājiem pārrunās veicamos darbus un aktuālos jautājumus ceļu uzturēšanā, kā arī iepazīsies ar ielu uzturēšanas tehniku. Līdz ar sniega nokušanu un siltāka laika iestāšanos šonedēļ galvaspilsētas ielās sāksies smilšu savākšana un ielu uzkopšana.

Rīgas dome šogad Spodrības mēnesi organizē no 9. aprīļa līdz 11. maijam, aicinot pašvaldības struktūras, pilsētas iedzīvotājus, komersantus un iestādes piedalīties pavasara sakopšanas darbos, teritoriju sakārtošanā, kā arī informēt pašvaldību par nekoptām vietām un sniegt priekšlikumus par to sakārtošanu.

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus apmeklēt darba sanāksmi. Jūsu ērtībām līdz plkst.11.30 pie domes ēkas RTU pusē gaidīs mikroautobuss.

Pievienot komentāru