Ja tu savās mājās novēro 10 šīs dīvainās lietas, tad tevi un tavu mājokli sargā mājas gariņš

Ikviens ir dzirdējis par mājas gariņu. Kāds tam tic, bet kāds nē. Bet nav dūmu bez uguns. Ja tik daudz cilvēku saka, ka redzējuši vai dzirdējuši mājas gariņu, tad varbūt ir vērts pārbaudīt, vai arī tev mājās nav šādas radības.

Kopumā mājas gariņš ir ļoti nekaitīgas. Viņš sargā mūsu mājas. Ja viņam patiešām nepatīk kaut kas, viņš sevi dara zināmu. Kad mājai ir laba atmosfēra un īpašnieki godina savu māju, mājas gariņš namu aizsargā no dažādām nelaimēm. Kad pastāv pastāvīgi skandāli vai necieņa pret māju, mājas gariņš sāk parādīt savu raksturu.

Mājas gariņš var izpausties šādos veidos

Nesaprotams troksnis

Ja pēkšņi naktī dzirdi, ka kāds staigā pa māju, klaudzina durvis vai skandina traukus, nešaubies, ka tavs mājas gariņš ir ar kaut ko neapmierināts.

Pazūd kādi sīkumi

Saldumus mīl ne tikai mazi bērni, bet arī mājas gariņi. Tāpēc viņiem ir jāatstāj konfektes. Neskopojies, savādāk pēc tam nevarēsi atrast mājas atslēgas.

Kaķa un suņa reakcija

Mūsu mazie četrkājainie draugi redz mājas gariņu. Viņi uz tiem skatās un reizēm murrā, kad tie mājdzīvniekus noglāsta.

Pareģojoši sapņi

Ja tavs mājas gariņš vēlas tev palīdzēt, tad sapnī tu ieraudzīsi lietas, kuras sniegs atbildes uz tavu jautājumu.

Miers mājā

Īpašs miers un labvēlīga atmosfēra ir tajās mājās, kurās dzīvo mājas gariņš. Ja tu labi guli un atpūties mājās, tas nozīmē, ka mājas gariņš par tevi rūpējas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru