Pašas kaitinošākās sievas saskaņā ar zodiaka zīmi

Kad noskaņojies uz romantiku un meklē piemērotu dzīves pavadoni, atceries – katrā sievietē ir mīkla. Pirms saistīt sevi ar laulības saitēm, par ļaunu nenāk uzzināt, kuras sievietes ir pašas kaitīgākās saskaņā ar zodiaka zīmi.

  1. vieta – sieviete Lauva

Pati kaitīgākā sieviete pēc astrologu domām ir sieviete Lauva. Viņa ir valdonīga, augstprātīga un visu laiku kaut ko gaida. Atklāti viņa neko nepieprasa, bet astrologi iesaka būt gataviem emocionālām attiecībām. Šāda sieviete gaida no vīrieša daudz uzmanības, un nebūtu par ļaunu iemācīties “lasīt viņas domas”.

Viņa patiesi domā, ka vīrietim pēc viņas skatiena jāsaprot, kas viņai ir vajadzīgs. Par laimi astrologi zina, kas nepieciešams sievietei Lauvai – daudz uzmanības, rūpes, sajūsma, dāvanas un komplimenti. Ja spēsi viņai to dot, tad viņa nomainīs dusmas uz žēlastību.

  1. vieta – sieviete Skorpions

Ar sievieti – Skorpionu var dzīvot, ja viņu ļoti mīl. Bet pat tajā gadījumā viņa izvedīs partneri no pacietības ar pārmetumiem, sarkastisku attieksmi un mainīgu garastāvokli. Ar viņu ir gan labi, gan neizturami vienlaicīgi. Pie visa ir vainīgs viņas asais prāts, kurš jebkura iemesla dēļ kļūst aizkaitināts.

Pievienosim vēl viltīgumu, greizsirdību, aukstumu, kaprīzes, aizvainotību, piekasīšanos un rezultātā iegūsim “sprāgstošu” kokteili. Mūsu padoms – esi ar viņu maigs. Vienmēr. Tas var viņu tā pārsteigt, ka viņa izmainīsies uz labo pusi.

  1. vieta – sieviete Vēzis

Iegūt par sievu sievieti Vēzi ir ne pa jokam dāvana. Tā ir ļoti gādīga, romantiska, sapņaina, jūtīga meitene, kura tik ļoti koncentrējas uz savu jūtu objektu, ka nedod viņam mieru. No viņas mīlestības var nosmakt. Un tikai pamēģini viņai uz to norādīt: viņa apvainosies, noslēgsies sevī un domās par to, kā tev tādam bezsirdim atmaksāt.

Un izdomās! Tāpēc, ja nevēlies dzīvot bailēs, mīli sievieti Vēzi no visa spēka, pat ja nekādu spēku nav. No otras puses, viņai ļoti svarīga ir ģimene, viņa ir lieliska saimniece, kā arī brīnišķīga māte un sieva.

  1. vieta – sieviete Jaunava

Jaunava pret dzīvi attiecas filozofiski, un tāda pati attieksme viņai ir pret laulību. Saimnieciska, atbildīga, gādīga: viņai vienmēr ir garšīgs ēdiens, izgludināti krekli, tīra māja. Bet tas viss nemazina Jaunavas kaitīgumu, proti, viņas spītību un tieksmi pēc skandāliem.

Pat ja jums ir liela mīlestība, esi gatavs, ka viņa tevi nomāks ar nemitīgiem strīdiem un piekasīšanos pie sīkumiem. Jaunava visu vienmēr pakļauj šaubām un kritikai, pat ja tas ir viņas mīļotais vīrietis. Ko darīt? Klusēt. Strīdēties ar Jaunavu – tas ir tas pats kā peldēt pret straumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

COMMENTS

Pievienot komentāru