Pēc negadījuma vecmāte rūpīgi pārbaudīja grūtnieces vēderu. Ārstu aptumšotās sejas liecināja par sliktāko!

Velsas iedzīvotāja Emma Fērbērna domāja, ka visi viņas sapņi drīz piepildīsies. Sieviete bija stāvoklī un nēsāja dēlu zem sirds. Emma regulāri devās uz izmeklējumiem, kas tikai apstiprināja: ar bērnu bija viss kārtībā.

Pati grūtniecība noritēja pārsteidzoši laba. Toksikoze topošo māti praktiski netraucēja. Mazulis viņai radīja problēmas tikai reizēm, kad viņš nakts vidū pēkšņi sāka spārdīties. Bet sieviete šādus mirkļus uztvēra tikai ar smaidu.

Viss mainījās, kad notika briesmīga nelaime. Emma tikko atgriezās mājās pēc darba dienas cilvēku ar invaliditāti apmācības centrā. Bet tad viņas automašīna pēkšņi nodrebēja no stipra sitiena pa mašīnas sāniem!

Pati Emma pārāk daudz necieta autoavārijā. Neskatoties uz to, ātrā palīdzība viņu pēc iespējas ātrāk nogādāja slimnīcā. Tomēr visvairāk topošajai māmiņai nebija bažas par pašas ievainojumiem, bet gan par vēl nedzimušā mazuļa veselību!

Sākumā sieviete domāja, ka ar mazuli viss ir kārtībā. Pa ceļam uz slimnīcu viņa pat juta, kā zēns atkal spārdās vēderā. Bet tuvāk naktij viss mainījās. Ārstu aptumšotās sejas liecināja par sliktāko!

Izrādījās, ka vakarā nelaimīgā mazuļa, kuru Emmai jau bija izdevies nosaukt par Flinnu, sirds apstājās. Visi ārstu centieni glābt mazuli bija neveiksmīgi. Topošā māte bija spiesta šķirties no mazuļa uz visiem laikiem.

Pēc steidzamajām dzemdībām Emmai tika dota iespēja atvadīties no nabaga puisēna. Pateicoties īpašai atdzesētai kamerai, kurā tika ievietots mazuļa ķermenītis, nelaimīgā sieviete varēja pavadīt vēl divas dienas ar savu dēlu. Kā tagad saka Emma, viņai nav bijis laika pierast pie domas, ka viņas ilgi gaidītais bērns ir miris.

Lasi vēl: Kā izdarīt tā, lai nesaltu kājas: vienkāršs veids, kas mani glābj ziemā!

Uzzinājuši par traģēdiju, draugi un radinieki burtiski apbēra Emmu ar līdzjūtības vēstījumiem. Turklāt pilnīgi svešinieki pat viņai savāca naudu Flinna bērēm. Pēc apbedīšanas palikušos līdzekļus sieviete atstāja labdarībai.

Ir briesmīgi iedomāties, ko nelaimīgā māte izdzīvoja tajā briesmīgajā dienā. Es novēlu, lai nevienam pasaulē nekad nebūtu jākļūst par šādas traģēdijas upuri!

Ja jums arī ir žēl Emmas, dalieties ar šo stāstu ar draugiem.

Avots:

vzdyhaj

COMMENTS

Pievienot komentāru