70 gadu vecumā sieviete zaudēja 58 kg un devās pie stilista, kurš pārveidoja viņas izskatu. Pirms un pēc fotogrāfijas. Izmaiņas ir fenomenālas!

Saka, ka jo vecāks ir cilvēks, jo grūtāk viņam kaut ko mainīt dzīvē. Bet, ja vēlaties, pilnīgi viss ir iespējams. Un šodienas stāsta varone to mums pierādīs.

Sievietes vārds ir Betija, viņa ir dzimusi un augusi Ņūorleānā. Betija ir mūziķe, gandrīz visu mūžu bijusi mūzikas skolotāja.

Tagad sieviete ir pensijā, bet viņa joprojām turpina strādāt, jo ir neprātīgi iemīlējusies tajā, ko ir darījusi visu mūžu – bijusi tuva ar mūziku un bijusi pasniedzēja. Betija tagad ir vidusskolas mūzikas skolas direktore.

Darba dēļ sievietes locītavas sāka ciest, sākās artrīts un pat nācās veikt operāciju, lai nomainītu gūžas locītavu, kurai viņa tika ievainota. Betijas veselība pasliktinājās, un viņas izskats nebūt nebija iepriecinošs.

Lasi arī: Kā pareizi atmaksāt parādus, lai mājās turētos bagātība 

 

Tad kundze beidzot nolēma saņemties un zaudēt svaru. Vairākus gadus ievērojot diētu speciālistu uzraudzībā, Betija nometa 58 kg, un viņas figūra normalizējās. Bet viņa saprata, ka joprojām izskatās pēc vecmāmiņas.

Betijai ir dabiski gaiši brūna matu krāsa, un viņa to krasi nemainīja, bet ar atdevi viņa vienkārši sāka krāsot sirmos matus ar matu krāsu. 70. dzimšanas dienā Betija nolēma vērsties pie profesionāla stilista, lai palīdzētu viņai radīt vecāka gadagājuma, bet elegantas dāmas tēlu. Galu galā Betija turpināja strādāt un būt starp daudziem cilvēkiem.

Tātad Betija iekļuva transformācijas programmā, kur speciālists Kristofers izdarīja brīnumu – no vecas sievietes izveidoja koptu, skaistu  dāmu. Rezultāts sievieti pārsteidza tik ļoti, ka viņa bija pilnībā iepriecināta ar savu atspulgu spogulī.

Starp citu, izmaiņu nianses iepriekš netika apspriestas, un Betijai nācās vienkārši uzticēties Kristoferam. Stilists mainīja sievietes frizūru, padarot to īsāku. Betijas mati dabiski ir cirtaini, tāpēc viņai nebūs problēmu ar šādas frizūras veidošanu. Blondīnes tips izrādījās ļoti dabisks, un tā dāmai piestāv.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu izmaiņu FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru