Alkoholiskais horoskops: kā dzērumā uzvedas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Lauva

Piedzēries Lauva ne ar ko neatšķiras no skaidrā esošā. Vienīgais proporcionāli izdzertā alkohola daudzumam pieaug arī skaļums. Būdams skaidrā un, stāstot par saviem piedzīvojumiem un uzvarām, viņš vismaz ik pa laikam ievelk elpu, dzērumā tas viņam nemaz nav vajadzīgs. Viņš simto reizi pēc kārtas var stāstīt stāstus no sērijas „cik es esmu kruts” un tikai tāpēc, ka atradies kāds, kas to vēl nebūs dzirdējis.

Jaunava

Joprojām nav skaidrības, kāpēc Jaunavām vispār būtu jādzer. Iespējams, dzērumā viņu dvēseles aizklīst vijolīšu laukos, kur ganās vienradži. Jaunavām ir trīs dzēruma pakāpes: „Es esmu tik ļoti piedzērusies!” – pēc pirmās izdzertās glāzes, „Es jūs visus tik ļoti mīlu!” – ap pusnakti un „Kur ir aspirīns?” – uz rīta pusi. Nākamajā rītā nemaz neatceras iepriekšējā vakara notikumus.

Svari

Svari ļoti baidās dzert, lai gan viņiem tas visnotaļ labpatīk. Dzērumā viņi beidzot pārstāj visu analizēt un nonāk harmonijā ar apkārtējo pasauli. Tad arī beidzas mūžīgie ideāla meklējumi un nav vairs nedz nesmuku sieviešu, nedz stulbu vīriešu. Visi šķiet balti, mīļi un pūkaini. Tiesa gan nākamajā rītā nākas nokaunēties.

Lasi vēl: Jaungada nakts zīlēšana; Zīlēšanā uz mīļoto cilvēku jums palīdzēs parastais spogulītis

Skorpions

Skorpions dzer tikai jautrākam prātam, tai pašā laikā turpinot piedzirdīt apkārtējos, solot, ka viņam jau nu gan ir viegla roka. Melo gan! Gan roka smaga, gan ļoti patīk pasmieties par to, kā viņa piedzirdītie upuri cenšas piecelties kājās. Dzert ar Skorpionu var vienīgi tie, kas sapņo kļūt par YouTube zvaigzni.

Strēlnieks

Strēlnieks ir alkoholiķis, vai arī atturībnieks. Jo viņa dzīve nemaz nav izdevusies, bet var būt arī ir. Pirmajā gadījumā jūs pievils veselība, otrajā – jūs nomirsiet aiz garlaicības, klausoties lekciju par alkohola kaitīgumu. Lai vai kā, sēžoties pie galda ar Strēlnieku, labāk darīt tā, kā viņš liek, savādāk viņš jūs vai nu nošaus, vai arī apvainosies, turklāt otrs variants ir nesalīdzināmi sliktāks.

Avots:

4tololo

COMMENTS

Pievienot komentāru