Alkoholiskais horoskops: kā dzērumā uzvedas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Alkohols ir galvenais cilvēces ienaidnieks, taču, tuvojoties kārtējai piektdienai, mums atkal sāk šķist, ka tas it tikai mīts, un alkohols patiesībā ir mūsu draugs, kas palīdz aizmirst visas nedienas un dāvā prieku.

Taču pirms kārtēja dzerstiņa, iesakām uzzināt, kas pēc horoskopa ir jūsu potenciālais pudeles brālis…

Mežāzis

Parasti noslēgtais un uzmanīgais Mežāzis dzērumā pārvēršas par īstu kompānijas dvēseli. Viņš kļūst ļoti dāsns uz komplimentiem un miermīlīgi reaģē uz draudzīgu zobgalību. Taču nezaudējiet modrību! No rīta šis maitas gabals atcerēsies visus iepriekšējā vakara notikumus līdz pat mazākajam sīkumam.

Ūdensvīrs

Piedzēries Ūdensvīrs spēj apgriezt pasauli, uzrakstīt dievišķās dzejas rindas, ar pāris nejaušiem otas triepieniem ieiet pasaules glezniecības vēsturē, radīt jaunu ekonomikas modeli vai pat reliģiju. Taču diemžēl neviens un nekad nav redzējis piedzērušo Ūdensvīru. Jo parasti pie pirmajām reibuma pazīmēm Ūdensvīrs miermīlīgi paziņo, ka dodas pie miera.

Zivis

Ja Zivs ir dzērusi – turieties no viņas pa gabalu. Ja dikti daudz dzērusi – laižaties lapās. Dzērumā Zivis izjūt visplašāko emociju gammu. Tikko Zivs raudādama centusies nolīst kādā tumšākā kaktā, bet pēc 30 sekundēm viņa jau lēkā pa galdiem, virs galvas vicinot pašas apakšbikses. Pie reizes izstāsta kādu vecu anekdoti, uzdodot to par personīgi, burtiski aizvakar piedzīvoto gadījumu.

Auns

Pats pirmais noteikums – nekad nedzeriet kopā ar Aunu. Bet ja nu tomēr, tad noteikti pieaiciniet arī vienmēr skaidrā esošo Ūdensvīru. Savādāk neviens nevar zināt, kur jums var gadīties pamosties nākamajā rītā un ko jūs iepriekš paspēsiet sastrādāt. Turklāt Auns skatīsies uz jums ar līdzjūtības pilnām acīm, raustīs plecus un brīnīsies, kā gan tas viss varēja atgadīties, jo tur tak nemaz nebija ko dzert.  Pašiem Auniem būtu jāņem vērā tas, ka citi horoskopa pārstāvji mēdz apreibt.

Vērsis

Piedzēries Vērsis vienmēr cenšas izlikties, ka ir skaidrā. Pat ja tobrīd pats rāpo pa grīdu un aiz sevis atstāj slapjus nospiedumus, viņš i pārliecināts, ka vakars ir tikko sācies.  . Ja gribat iedzert kopā ar Vērsi – neskopojaties, vienalga nāksies skriet pēc nākamās pudeles. Dzērumā varsagraut visu, ko vien spēs aizsniegt – kafijas servīzi, puķupodus un jūsu labās attiecības.

Dvīņi

Alkohola ietekmē virsroku gūst tikai viena no Dvīņu duālās dabas pusēm, un tā jau ir laimes spēle. Vai nu jums priekšā stāsies jautra kaķenīte vai arī drūms elles izdzimums, kas ne vien ienīst visus apkārtējos, bet arī visādi cenšas viņus iznīcināt. Un otrajā gadījumā jūs varat uzzināt daudz ko jaunu par savu ārieni, spējām un pieņemtajiem lēmumiem. Bet no rīta Dvīnis aizbildināsies ar to, ka ir bijis dzērumā, un tāpēc jūs nemaz nedrīkstat apvainoties.

Vēzis

Vienīgais veids, kā iepazīt īsto Vēzi, ir piedzirdīt viņu. Dzērumā šis maskēšanas lielmeistars ir pilnībā atvērts pasaulei un atmetis malā savu kautrīgumu. Ja skaidrā prātā neviena Vēžu daiļā dzimuma pārstāve nav pierunājama uz spontānu seksu, tad dzērumā viņa pati burtiski deg un gaida jūs vienā apakšveļā. Protams, jau nākamajā rītā Vēzis atkal būs ierāvies savā čaulā un klusiņām pārdzīvos notikušo.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru