Vīrs nolēma pārbaudīt sievas uzticību un uzrakstīja atvadu vēstuli. Vīrs palika ar muti vaļā redzot ko viņa dara!

Turpmākā stāsta varonis vienmēr ir mīlējis savu sievu. Bet pēdējā laikā viņam šķita, ka viņa attālinās no viņa. Un tad viņš nolēma to pārbaudīt. Lūk, kas iznāca no šī pasākuma!

Uz ko tik vīrieši ir gatavi iet, lai uzzinātu par savas izredzētās patiesajām jūtām. Tāpēc mūsu stāsta varonis nolēma uzņemties iniciatīvu-nevis vienkārši no sirds izrunāties ar sievu. Viņam šķita, ka viņa attālinās no viņa, un viņš tam atrada vairākus iespējamos iemeslus.

Lasi vēl: Ja tava māja atrodas šādā vietā, tad gaišreģi lūdz tevi nedzert akas ūdeni

Laulātais domāja, ka mīļotā ir atradusi citu un pārstājusi viņu mīlēt. Lai saprastu, kas īsti notiek, viņš nolēma pārbaudīt viņas jūtas.

Lai to izdarītu, viņš uzrakstīja zīmīti, kurā teica, ka pamet viņu. Tajā bija tikai dažas frāzes – “Es tevi vairs nemīlu”, “Es iesniedzu šķiršanās pieteikumu”, “Es novēlu tev laimi.”

Viņš atstāja papīru redzamā vietā un nolika blakus neredzamu videokameru. Vīrietis pats devās uz tuvējo ielu, kur ar mobilo tālruni pieslēdzās tiešraides ierakstam.

30 minūtes, kuras pagāja pirms sievas ierašanās, viņam šķita kā mūžība. Viņš baidījās redzēt, ko viņa darīs, bet tajā pašā laikā viņš to gaidīja. Un tā sieviete iegāja mājā, devās ar somām uz virtuvi un sāka kārtot pirkumus. Drīz viņa pamanīja zīmīti. Klusumā viņa to izlasīja, bet nebija iespējams saprast, kas notiek viņas galvā no sievas sejas.

 

 

Tajā brīdī vīrs sāka domāt, ka viņu laulība ir beigusies. Un vēl vairāk pārliecinājās par to, kad sieva paņēma to pašu papīra lapu un sāka rakstīt. Pamazām viņas sejā parādījās smaids, šķiet, ka sieviete kļuva laimīgāka ar katru vārdu. Un tad viņa izņēma telefonu, ierakstīja numuru un teica vārdus, kuri tik spēcīgi iespiedās vīra prātā.

Viņa mīļotā runāja ar kādu vīrieti. Viņa priecīgi viņam paziņoja, ka viņas vīrs beidzot ir pieņēmis lēmumu par šķiršanos. Tagad, kad viņai ir brīvība un puse īpašuma, viņi var būt kopā ar viņu. Pēc tam viņa vienkārši izgāja no dzīvokļa.

Kādu laiku vīrs mēģināja aptvert notikušo. Viņš bija sagrauts un nezināja, ko darīt tālāk. Bet viņš drīz atcerējās, ka sieva viņam bija kaut ko uzrakstījusi kā atbildi, un nolēma izlasīt piezīmi. Vīrietis devās mājās un bija apstulbis par to, ko izlasīja uz papīra lapas.

Lasi arī: Viņš uztaisīja grūtniecības testu. Tas izrādījās pozitīvs. Iemesls kādēļ tas bija pozitīvs lika bēdāties simtiem cilvēku

Sieva rakstīja, ka devusies tikai uz veikalu pēc brendija. Un tad viņa apsolīja , ka drīz atgriezties, lai kopā apspriestu to, kas viņam trūkst pilnīgai laimei. Šī stāsta varonis gandrīz uzreiz nožēloja savu rīcību. Sieva laikus pamanīja kameru un saprata, ka viņa tiek novērota.

Viņas vīram nebija viegli izskaidrot, kāpēc viņš nolēma veikt šo dīvaino pārbaudi. Un viņš pats līdz galam nesaprata, kas viņam lika to darīt.

COMMENTS

Pievienot komentāru